Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

PALYATİF BAKIM GÜNÜ KUTLANDI

Her yıl Ekim ayının ikinci haftasında kutlanan Dünya Palyatif Günü Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi yöneticileri, sağlık çalışanları, hasta ve hasta yakınları ile bir araya gelerek kutlandı.

PALYATİF BAKIM GÜNÜ KUTLANDI
11 Ekim 2021 - 15:11
Palyatif Bakım hasta ve hasta yakınları ile bir araya gelinen etkinlikte Başhekim Op. Dr. Hasan Keser, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Melike Şahin ve Palyatif Sorumlu Hekimi Uz. Dr. Ebru Çakan Barutçu hasta ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Farkındalık oluşturmak amacıyla etkinliklerle kutlanan Palyatif Bakım Gününde Hastane Yöneticileri tarafından Hasta, hasta yakınlarına ve sağlık çalışanlarına çiçek takdim edildi.
Palyatif Bakım Merkezi; Yaşamı tehdit eden hastalıklara bağlı olarak ortaya çıkan Sorunlarla karşılaşan hastalara ve yakınlarına destek olmak, yaşam boyu mücadele etmek zorunda olacakları sağlık ve benzeri sorunlarda hastalara ve aile bireylerine tıbbi, psikolojik, sosyal ve manevi destek vererek acılarını hafifletmek veya önlemek için faaliyet göstermek üzere yaşam kalitesini geliştirmek amacıyla 9 yatak kapasitesi ile hizmet veriyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum