Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖZSÜER'DEN İLK ZİYARET PAZARCI ESNAFINA

‘’Sokağın Enflasyonu %70 ‘Lerin Üzerinde’’

ÖZSÜER'DEN İLK ZİYARET PAZARCI ESNAFINA
15 Ocak 2022 - 13:03
Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Vahap Özsüer, mazbatasını Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’ndan almasının ardından Çanakkale’ye dönerek ilk ziyaretini ayağının tozu ile pazarcı esnafına gerçekleştirdi.Esenlerde bulunan Cumartesi Pazarını ziyaret eden Özsüer evinin Pazar alışverişini de yaparak Pazar esnafına hayırlı işler dileyerek Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilerek esnaf ile sohbet etti.

Pazarcı esnafının artan akaryakıt , girdi ve malzeme fiyatlarından muzdarip olduğunu belirten Özsüer şu ifadelere yer verdi;
‘’’Esenler Mahallesi sakini olarak her hafta Pazar alışverişimi Cumartesi pazarından yapıyorum, mevsim kış fakat kış meyve ve sebzeleri de her hafta zamlanıyor. TÜİK Her ne kadar en yıllık enflasyonu %36,01 olarak açıklasa da sokağın enflasyonu %70 lerin üzerinde. Geçen hafta evime aldığım ürünlerin birebir aynısını aynı gramajda aldığıma bile en az %20-30 yüksek fiyat ödüyorum. Kaşıkla verdiklerini kepçe ile alıyorlar. Pazarcı esnafı ile yaptığımız sohbetlerde insanların artık evlerine aldığı ürünlerden kıstıklarını ve işlerinin eskisi gibi olmadıklarını ifade ediyorlar. ‘’Cümlelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum