Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖZEL ETAP NEFES KESTİ

ÖZEL ETAP NEFES KESTİ
31 Ekim 2021 - 15:22
Hız ve adrenalin tutkunlarına güzel bir hafta sonu yaşatan 'Baja Troia Turkey' son gün etabında seyir zevki yüksek anlar yaşattı.

Bu yıl dördüncü kez gerçekleştirilen İstanbul Off-Road Kulübü (ISOFF) tarafından düzenlenen “Baja Troia Turkey 2021″  özel final etabı nefes kesti. Güneşli havayı fırsat bilen hız ve adrenalin tutkunları Kipa AVM yanında oluşturulan özel parkurda yarışın keyfini çıkardı.

Yarışlarda Türk ekiplerin yanı sıra İtalya, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya, Sırbistan, Macaristan’dan gelen toplan 38 ekip son günde start imkanı buldu. Özel etapta en iyi dereceği yapacak olan 6 ekip ekstra özel puanın sahibi olacak.  Ayrıca bu etabın en hızlıları Baja Troia Turkey 2021 "En Hızlı Ekip" özel kupasını da alacak. Kupa bu sene kaybettiğimiz İSOFF üyesi Yusuf Cinal adına verilecek.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan  Baja Troia Turkey 2021 basın koordinatörü Ayşin Uysal; " Bu gün Kusçayırı köyü civarında Baja Troia Turkey 2021'in son günü sabah 08:00'de Kipa Servis Alanından start alan ekipler 74,22 km uzunluğunda off road ağırlıklı Troia Etabını geçmek için start aldılar. Hemen akabinde saat 13.00'de Kipa Servis alanı yanında hazırlanan Özel Seyirci Etabında, çiftli kalkışlı parkurda son kez start aldılar. Bu etabın en hızlı pilot ve copilotu Baja Troia Turkey 2021 "En Hızlı Ekip" özel kupasını da alacak. Kupa bu sene kaybettiğimiz İSOFF üyesi Yusuf Cinal adına verilecek. Yarışın Ödül töreni 19:00'da Truva Atı meydanında gerçekleştirilecek. 4 günlük 1000 km'lik bu zorlu yarışın sonunda en hızlı ve en başarılı ekipler çabalarının karşılığını şampiyonluk kupası ile alacaklar" ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum