Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ÖZDAĞ; "SEÇİMLER MAYIS AYINDA OLACAK"

Türkiye’nin gündeminde olan ve göçmen politikası ile ilgili yaptığı eleştirilerle ön plana çıkan, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Çanakkale’de bir restoranda basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya partililer yoğun katılım gösterdi.

08 Ağustos 2022 - 11:28 - Güncelleme: 08 Ağustos 2022 - 13:00
Ümit Özdağ basın açıklamasında “8 Ağustos gecesini Çanakkale’de 57. Alay’ın harp sırasında karargah kurduğu alanda geçireceğiz” diyerek Türk gençlerini Çanakkale’ye davet ettiklerini belirtti.
Başkan Ümit Özdağ, konuşmasında önümüzdeki seçimin 1 ay daha erken olacağını belirtti. Açıklamalarının devamında “Bu amaçla Türkiye‘nin değişik yerlerinden her yaştan Türk gencini Çanakkale’ye davet ettik. 8 Ağustos gecesini Çanakkale’de 57. Alay’ın harp sırasında karargah kurduğu alanda geçireceğiz. Gece arkadaşlarımız, genç kardeşlerimiz şehitlerimizin ve artık rahmete kavuşan gazilerimizin üzerinde savaştığı, yaşadığı ve altına gömüldüğü temiz Türk toprağı üzerinde uyuyacaklar. Dua edecekler. Muharebeleri anlatanları dinleyecekler. Ertesi sabah kalk borusuyla kalkılacak ve müteakiben Conk Bayırı’na doğru, 57. Alay yürüyüşü adını verdiğimiz yürüyüşü elimizde Türk bayraklarıyla gerçekleştireceğiz.

Daha sonra açıklamalarında Yavuz Ali Ağıroğlu’nu eleştiren Özdağ, Yavuz ile bir sohbetimiz oldu. 5 milyon Suriyeli geldi ne yapacağız? diye sordum. Ne güzel demek ki 5 milyon Türkü yurdumuza alabiliriz dedi. O gün karar verdim artık kendisine selam vermiyorum diyerek eleştiride bulundu” dedi.
Daha önce köpeklerden korktuğunu ama artık evinde iki tane köpeği olduğunu belirten Özdağ, barınakların yetersiz olduğunu ve Zafer Partisi olarak gerekli çalışmaları yaptıklarını belirtti.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum