Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ORTAK BİR GELECEK İNŞA ETMEYE GELİYORUZ"

Göreve yeni atanan Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım yazılı bir basın açıklaması yaptı.

"ORTAK BİR GELECEK İNŞA ETMEYE GELİYORUZ"
17 Ocak 2020 - 10:28

Gelecek Partisi Çanakkale İl Başkanı Hüseyin Yıldırım, yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  “12.12.2019 Tarihinde Türk siyasi tarihine katkı yapmak ve millete hizmet etmek amacıyla kurulan Gelecek Partisi’nin Çanakkale kurucu il başkanlığı görevi Genel Başkanımız Sn.Ahmet Davutoğlu riyasetinde yapılan istişareler sonucunda tarafıma tevdi edildi.

Ülkemizin yaşadığı zor dönemlerden geçerken gelecek adına gelecekten umutlu, yeni bir ufka yeni bir geleceğe yürüme iradesi gösteren insanlar tarafından Eski Başbakanımız Sn.Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde ‘Gelecek Milletimizindir, Gelecek Türkiye’nindir’ söylemi ile kurulan Gelecek Partisi’nin Kurucu İl Başkanlığı gibi kutlu bir görevi icra etmekten onur ve gurur duyacağım.

İnşallah kısa zaman içerinde Çanakkale Merkez ilçemiz dahil 12 ilçemizde ve beldelerimizde teşkilatlanmamızı hızlı bir şekilde tamamlamayı planlıyoruz. ‘Gidilmedik yer bizim değildir’ düsturu ile gece gündüz gelecek partisini, vizyonumuzu ve misyonumuzu milletimize anlatarak milletimizin teveccühünü kazanmaya çalışacağız. Biliyoruz ki bu ülkenin  geleceğinden umutlu insanlara ihtiyacı var. İlk adımını samimiyetle ve kararlılıkla attığımız bu kutlu yürüyüşün halkımız, ülkemiz ve insanlık için hayırlara vesile olacağından kimsenin şüphesi olmasın.

Biz Gelecek Partisi olarak; Geçmişe ağıt yakmaya değil, ortak bir GELECEK inşa etmeye geliyoruz. Zamanı geçmiş eski sözleri tekrar etmeye değil, ‘yeni şeyler söylemeye’ geliyoruz. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak korkulardan ve tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler. Susmaya değil konuşmaya, şikayet etmeye değil çözüm üretmeye, bağırmaya değil sakince ve muhabbetle hitap etmeye, surat asmaya değil tebessüm etmeye geliyoruz.

Gün bizi ayıran politikaları değil, bizi birleştiren ilkeleri konuşma günüdür. Bu gelecek yürüyüşünde bize rehberlik edecek olan temel ilkelerimizi milletimizle paylaşmak ve bir anlamda ahitleşmek istiyoruz. Siyasi davranış ilkemiz ahlâki tutarlılık ve şeffaflıktır. Göründüğümüz gibi olup, olduğumuz gibi görüneceğiz.

Türkiye’mizin önsözü olan Çanakkale’mizde bu önemli göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sn.Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu olmak üzere, partimizin üst kademelerine,desteğini bizden hiç esirgemeyen kurucular kurulu üyemiz,Kültür ve Turizm Politikaları Başkanımız Sn.Yeşim Karadağ’a ve tüm yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum.

Gelecek milletimizin gelecek Türkiye’mizindir diyerek yeni bir hal ile hallenmek isteyen herkesi partimiz çatısı altına davet ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum