Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

ORGAN NAKİL AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ

Böbrek yetmezliği sonucu 3 yıldır diyalizle yaşayan 41 yaşındaki Turan Cinislioğlu, Bursa’da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kadının organlarının bağışlanmasıyla sağlığına kavuştu.

ORGAN NAKİL AMELİYATI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİ
02 Mayıs 2024 - 11:59
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine, ÇOMÜ Hastanesi’nde başarılı bir organ nakli ameliyatı daha gerçekleştirildi. Böbrek yetmezliği sonucu 3 yıldır diyalizle yaşayan 41 yaşındaki Turan Cinislioğlu, Bursa’da trafik kazasında hayatını kaybeden genç kadının organlarının bağışlanmasıyla sağlığına kavuştu.

Cinislioğlu duygu ve düşüncelerini şu sözleri ile dile getirdi; “Rahatsızlanarak ambulansla hastaneye geldiğim bir gün böbreğim alınmıştı. Cabir Hocayı tavsiye etmeleri üzerine Organ Nakli Merkezi’ne başvurumu yaptım bekliyordum. Ameliyattan korkuyordum ama ağrı sızı hissetmiyorum. Sağlığıma kavuştum Cabir Hocaya  her gün dua ediyorum. Herkesi organ bağışçısı olmaya davet ediyorum. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine, ÇOMÜ Hastanesine, Prof. Dr. Cabir Alan’a, hemşirelere tüm çalışanlara teşekkür ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum