Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"ÖNÜMÜZDE 5 YIL SEÇİM YOK"

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Partisinin hazırladığı açık hava toplantılarına katıldı.

"ÖNÜMÜZDE 5 YIL SEÇİM YOK"
30 Mart 2019 - 12:03

İlk olarak Çanakkale’nin Gelibolu ilçesi  Kavak ve Evreşe beldelerine giderek partililer ve vatandaşlar ile birlikte olan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan Gelibolu ilçesi Gazi Süleyman Paşa mahallesindeki açık hava toplantısında konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan” Önümüzde 5 yıl seçim yok. Bizler akıllı insanlarız izan sahibi irfan sahibi insanlarız. Bu memleketin her karışı özel ama Gelibolu şehitliğiyle, tarihiyle, turizmiyle Gazi Mustafa Kemal’i Atatürk olarak sahneye çıkartmasıyla farklı, kıymetli bir yer. Şunu samimiyetle söylüyorum biz diğer partilerden farklıyız. Biz biliyoruz ki asfaltı altından döksek, kaldırımı gümüşten yapsak yüzümüz gülmüyorsa halkımıza tepeden bakıyorsak, onların derdinde sıkıntısında burada değilsek hiç kıymeti yok.

Bizler Bülent Çetin’i gönül belediyeciliği için Gelibolu’ya sayın başkan değil benim başkanım Bülent kardeşim olarak seçmek istiyoruz. Seçimden sonra 5 yıl seçim yok oy verdin vermedin sevdin sevmedin Sayın Erdoğan 5 yıl hükümetin başı. Bizler 5 yıl milletvekiliyiz. O yüzden şu önümüzde ki 5 yıl Gelibolu’nun geri kalmışlığını, büyük bir köy olmuşluğunu, Lapseki’nin, Eceabat’ın, Ezine’nin arkasında kalmışlığını hep beraber değiştirelim bölgenin parlayan yıldızı yapalım derdimiz bu sevdamız bu. Çünkü bizim bu coğrafyaya borcumuz var. Biz bu topraklarda gazi verdik, şehitler verdik. Cumhuriyetimizin ön sözü Gelibolu. Dünyada Gelibolu gerçeği var. Dünyada adı olan bir coğrafyanın hizmetleri böyle mi olması lazım. Denizi, doğal güzelliği yok farz edin, Gelibolu’da bana bir tek belediye için örnek hizmet söyleyemezsiniz. Ankara’ya, Çorum’a gittiğimizde bakın Gelibolu’da örnek var diyebileceğimiz bir proje yok. Doğal güzelliği hizmetlerin olmamasını gölgeliyor.

Çünkü zaten güzel bir memleket.  Ama bu güzel memlekete sahiliyle, tarımıyla, turizmiyle burası ayağa kalkmalı. Atatürk bu topraklarda gazi olurken, yüz binlerce insan bu topraklarda şehit olurken buraları Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletin olsun diye bedel ödedi. O yüzden çalışmayarak, üretmeyerek onlara layık olmayız. Biz daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Çünkü bizim şehitlere, gazilere borcumuz var. Ne kadar çalışırsak çalışalım bir tek şehidimizin, gazimizin bir tek saçının telini hakkını ödeyemeyiz. O yüzden az çalışma, yoruldum deme, mızmız yapma hakkımız yok. Daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz. Hep beraber Gelibolu’ya AK Parti’nin mührünü vuracağız inşallah. Şu 10 yılda şuan ki başkan döneminde Gelibolu’da ne değişti, kadınlara ekstra bir iş imkanımı sundu, iş yeri imkanı mı sundu, sahili mi güzelleştirdi, park mı yaptı ne yaptı? Aş evi mi? Huzur Evi mi? Ne yaptı.

O yüzden diyorum ki ister CHP,MHP istersen İyi partiye vermiş ol oyunu nereye oyunu vermişsen baş tacı. Ama bu seçimlerde önce kendine ver oyunu, hizmete ver,oyu’u, büyümeye ver”dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum