Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

OLİMPİYAT TARİHİMİZDE JİMNASTİKTE BİR İLK: FERHAT ARICAN!

2020 Tokyo Olimpiyatları'nda erkekler artistik jimnastik paralel bar finalinde yarışan milli sporcu Ferhat Arıcan, 15.633'lük derecesiyle bronz madalya kazandı ve Olimpiyat Oyunları tarihinde jimnastik branşında ilk madalyamızı elde etti.

OLİMPİYAT TARİHİMİZDE JİMNASTİKTE BİR İLK: FERHAT ARICAN!
03 Ağustos 2021 - 13:42 - Güncelleme: 03 Ağustos 2021 - 13:52
2020 Tokyo Olimpiyatları’nda milli jimnastikçi Ferhat Arıcan’dan tarihi başarı geldi. Erkekler artistik jimnastik paralel bar finalinde 15.633 puan alan Ferhat Arıcan bronz madalya kazanarak bir ilki başardı ve tarihe geçti.

FERHAT ARICAN: “BU MADALYA TÜM TÜRKİYE’YE GELSİN”
Tarihi başarının ardından konuşan Ferhat Arıcan, duygularını şu sözlerle aktardı: “Şu an kelimelerle anlatamayacağım duygular yaşıyorum. Çok mutluyum. Bu tarihi bir madalya. Sadece jimnastik için değil, Türk spor tarihinin büyük emekler karşılığında aldığı bir madalya. Hem ülkemi gururla temsil ettiğim için, hem tarih yazdığım için çok mutluyum. Çok çalıştım, çok emek verdim sonunda hep beraber başardık. Türkiye’de zor zamanlar geçiyor. Kalbimiz orada. Tüm ölenlere baş sağlığı diliyorum. Ormanda çalışanlara biraz moral olabildiyse daha da sevinirim. İnşallah bu madalya Türkiye için bir an önce moral kaynağı olur. Bu madalya tüm Türkiye’ye gelsin.”


Kaynak: Haber Merkezi

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum