Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NEVRUZ KÖYÜ KADINLARI İÇİN ÜÇ KURUM BİR ARAYA GELDİ

Çanakkale’nin Yenice İlçesine bağlı Nevruz köyünde tekstil ve hediyelik eşya ürünlerinde emeklerini sergileyen kadınlara, Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu, İl Milli Eğitim ve İl Kültür Turizm Müdürlerinden destek mesajı geldi.

NEVRUZ KÖYÜ KADINLARI İÇİN ÜÇ KURUM BİR ARAYA GELDİ
12 Şubat 2021 - 15:03
Geçtiğimiz günlerde köye gerçekleşen ziyaret kapsamında Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat Yılmaz ve Yenice İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Baykal Nevruz Köyü Kadınları Kooperatifi üyeleriyle bir araya geldiler.
Halk eğitim merkezinin çalışmaları ile Nevruz Köyü kadınlarının el emeği ürünleri olan tekstil ve hediyelik eşyaları inceleyen Kurum müdürleri, Kooperatifin daha etkin kılınması adına kurumları arası işbirliğinde mutabık oldular. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz:‘‘İŞKUR koordinasyonunda açılması planlanan Mesleki Eğitim Kurslarıyla kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri ve kültürel değerleri yaşatma konusunda kararlı olduğumuzu ziyaret vesilesiyle bir kez daha vurgulamak istiyorum.’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum