Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MUTLUAY'DAN DİJİTAL PARK PROJESİ

Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İrfan Mutluay, beraberindeki ekibi ile Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti. Başkan Aday Adayı Mutluay, gerçekleştirdiği ziyarette dijital park projesinden bahsetti.

MUTLUAY'DAN DİJİTAL PARK PROJESİ
06 Aralık 2023 - 16:28
Çanakkale Belediye Başkan Aday Adaylığını geçtiğimiz günlerde açıklayan Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay, Çanakkale Belediye Meclisi ile İl Genel Meclisi aday adaylarından oluşan ekibi ile birlikte, geçtiğimiz gün Endüstri Meslek Lisesi Mezunları Derneği’ni ziyaret etti.
Dernek Başkanı Ahmet Özel’in de bulunduğu ziyarette birçok dernek üyesi de katılım sağladı.
Ziyarette, belediye ve il genel meclisi aday adayları tanıtılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu ve dernek üyelerinin soruları yanıtlandı.

İrfan Mutluay, projeleri hakkında bilgi verirken konuşmasını, “Gerçek anlamda katkı da bulunabilecek bir anlayışla bu kenti yönetmek istiyoruz. Sadece medya, Kent Konseyi, STK’lar, meslek örgütleri değil, adaylık konuşmamda da söylediğim gibi, muhtarlar, kentin en uç noktasında bulunan apartman görevlileriyle, mahalle bakkallarıyla, fahri müfettişler tayin ederek, bu kentin yönetimine katkıda bulunmalarını, sorun analizi yapmalarını ve buradan yola çıkarak kentin ihtiyaçlarını belirleyip, hem bütçemizi hem stratejik planımızı hem de yatırımlarımızı önceleyerek, bütçe olanaklarımız ölçüsünde hayata geçirmeyi planlıyoruz” sözleriyle sürdürdü.

Dijital Park projesi hakkında da bilgi veren Mutluay, Dijital Parka gelen misafirlerimiz, kare kod okutularak, kentin destinasyon rotalarını, ne arıyorlarsa müzelerden yeme içme mekanlarına kadar, görme imkanları olacak, esnafımız için çok önemli görüyoruz. Kentteki konaklama sürelerini uzatmak istediklerini, ön çalışmalarının yapıldığını ifade etti.

Mutluay; “Çanakkale, farklı medeniyetlere ev sahipliği yapmış yüzlerce, binlerce yıllık izlerin bulunduğu topraklarda tarım, turizm, kültür ve eğitim kenti ama sanat yönünden de Çanakkale’nin önemli bir kent olmasını sürdürmek istiyoruz. “Vefa ve güven sloganıyla yola çıktım” diyerek, “Ben önseçimle sandıktan çıkmak istiyorum” bu nedenle önseçim kentlimizin ve CHP’lilerin iradesinin ve beklentisinin böyle olduğunu söyledi.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç