Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ İLE ASKERİ VE KOLLUK AMİRLERİNE VEDA YEMEĞİ

Vali İlhami AKTAŞ, emekliye ayrılan ve görev yeri değişen komutanlar, kaymakamlar ve emniyet personellerine veda yemeği verdi.

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ İLE ASKERİ VE KOLLUK AMİRLERİNE VEDA YEMEĞİ
31 Ağustos 2021 - 11:40
Yüksek Askeri Şura kararları kapsamında emekliye ayrılan Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, NATO Kara Komutanlığı Kurmay Başkanlığına atanan 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, Tekirdağ ili Şarköy Kaymakamlığına atanan Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Düzce ili Akçakoca Kaymakamlığına atanan Biga Kaymakamı Mustafa Can, İzmir ili Menderes Kaymakamlığına atanan Ayvacık Kaymakamı Cevat Çelik, Trabzon ili Vakfıkebir Kaymakamlığına atanan Ezine Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, Kars İl Emniyet Müdürlüğüne atanan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alaaddin Tekin ve Erzurum İl Emniyet Müdürlüğüne Bölge atanan İl Emniyet Müdürü Bölge Trafik Şube Müdürü Yasin Pala onuruna Vali İlhami AKTAŞ tarafından Güzelyalı Jandarma Özel Merkez Eğitim Komutanlığında veda yemeği düzenlendi.
Emekliye ayrılan Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Cem Okyay, görev yerleri değişen 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, mülki idare amirlerimiz ve emniyet mensubu arkadaşlarımızla birlikte çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali İlhami AKTAŞ, kendilerine şehrimize ve devletimize yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması ve bundan sonraki yaşamlarında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmeleri temennilerinde bulundu.
Gerçekleşen veda yemeğinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte günün anısına toplu fotoğraf çekildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum