Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla düzenlenen Çelenk törenine katıldı.

MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI
19 Ekim 2020 - 16:56
Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Pehlivan, İlçe Yazı İşleri Müdür V. Nuran Çetin, İlçe Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Mesine Yıldız, İlçe Özel İdaresi Müdürü Erdinç Okur ve muhtarlar ile birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Yıldırım Akbulut Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Törenine katıldı. Tören Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Muhtarlar Dernek Başkanı Çavuşköy Muhtarı İbrahim Bingül’ün günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Koşuburnu Köyü Muhtarı Bektaş Gümüş “Muhtar” adlı şiirini okudu.
Düzenlenen törenin ardından Muhtarlar Derneğinde Dernek Başkanı İbrahim Bingül’ü ve diğer muhtarları ziyaret eden Başkan Pehlivan, “Değerli muhtarlarımızla sohbet edip, bu özel ve anlamlı günlerini tebrik ettim. Mahallelerimizin, köylerimizin ihtiyaçlarının tespiti ve hizmetlerin kesintisizce ulaşması için mahalle ve köy muhtarlarımızla hep iletişim halindeyiz. Köy muhtarlarımızla da sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz. İlçemizde hayatı kolaylaştırmak için gece gündüz demeden çalışarak üreticilerimize muhtarlarımızla birlikte el birliğiyle en güzel şekilde hizmet verdik ve hizmet vermeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle ilçemizde görev yapan tüm muhtarlarımızın gününü kutluyor, gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum