Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MUHARREM ERKEK MYK LİSTESİNDE

Cumhuriyet Halk Partisi tarafından yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nın Merkez Yönetim Kurulu’nu belirlediği ifade edildi. Açıklamada, Kılıçdaroğlu’nun 18 olan MYK üye sayısını 16’ya düşürdüğü ifade edilirken A Takımı da şekillendi.

MUHARREM ERKEK MYK LİSTESİNDE
10 Ağustos 2020 - 16:01
Buna göre, CHP Çanakkale Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek de, Hukuk ve Seçim İşleri için görevlendirilerek yeniden MYK’de yer aldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Genel Sekreter ise Selin Sayek Böke oldu.
Tanıtım ve Halkla İlişkiler için Gamze Akkuş İlgezdi, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak Seyit Torun, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak da Onursal Adıgüzel’i atandı.
MYK’nın diğer isimleri ise şöyle; Fethi Açıkel Bilim, Yönetim ve Kültür Platformundan, Veli Ağbaba İşçi Sendikaları, Esnaf – Sanatkâr ve Sivil Toplum Kuruluşlarından, Ahmet Akın Enerji, Alt Yapı Projelerinden, Gökçe Gökçen Gençlik Politikalarından, Lale Karabıyık Eğitim Politikalarından, Gülizar Biçer Karaca İnsan Haklarından, Bülent Kuşoğlu İdari ve Mali İşlerden, Ali Öztunç Doğa Hakları ve Çevreden, Yüksel Taşkın ise Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı.
“GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZI KUTLUYORUM”
CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural da konuyla ilgili bir açıklama paylaşarak Erkek’i tebrik etti. Ural, açıklamasında “37. Olağan Kurultayımız sonrasında Partimiz, CHP Merkez Yönetim Kurulu Genel Başkanımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklandı. MYK’da görev alan tüm Genel Başkan Yardımcılarımızı kutluyorum.  Çanakkale Milletvekilimiz, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Muharrem Erkek’i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyorum. İktidar yolunda birlikte vereceğimiz mücadeleyi tüm örgütlerimizle birlikte başaracağımıza inancım tamdır. İktidar, birlik beraberlik, dayanışma ve ortak akılla gelecektir” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum