Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MÜDÜRLÜKLER ARASI FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Çanakkale Belediyesi tarafından belediye personelinin birlikte mücadele etme duygusunu ve ekip ruhunu geliştirmek amacı ile düzenlenen Müdürlükler Arası Futbol Turnuvası, 1 Temmuz 2019 Pazartesi günü düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi.

02 Temmuz 2019 - 16:33

Hastanebayırı Semt Sahası’nda düzenlenen final maçı öncesinde Belediye Meclis Üyeleri ve Sendika Karması arasında gösteri maçı gerçekleştirildi.

Gösteri maçının ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye personeli ve kentlilerin katılımı ile Destek Hizmetleri-Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arasındaki final maçına geçildi. Başkan Gökhan’ın santra vuruşu ile başlayan final maçını 5-3 kazanan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü takımı turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni, Çanakkale Belediyespor jimnastik takımın gösterisi ile başladı. Gösterinin ardından turnuvaya katılan tüm takımları tebrik eden Başkan Gökhan, birim temsilcilerine ve turnuvada emeği geçen personel ile yöneticilere teşekkür belgelerini takdim etti. Turnuvada çeşitli kategorilerde başarı gösteren oyunculara da ödüllerini veren Başkan Gökhan, ardından turnuvada dereceye giren takımlara kupalarını takdim etti. Ödül töreni hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum