Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MUAYENEHANELER BİRLİĞİ AÇILDI

Esenler Mahallesi’nde sağlık hizmeti verecek olan Muayenehaneler Birliği’nin açılışı gerçekleştirildi. Birlikte, 8 uzman ve 2 pratisyen hekim ile sağlık hizmeti verilecek.

08 Nisan 2024 - 10:49
Açılışa sağlık sektöründe hizmet verenlerin yanı sıra, kentin tanınmış simaları ve yüzlerce vatandaş katıldı. Dr. Cengiz Ünüvar ve Emrah Direk öncülüğünde Esenler Mahallesi Kracaören Yolu Gross Market karşısında Muayenehaneler Birliği’nin açılışı gerçekleştirileceği belirtilirken, 8 uzman ve 2 pratisyen hekim ile birlikte sağlık hizmeti sunulacak.

Muayenehaneler Birliği’nin açılışına, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, Umurbey Belediye Başkanı Erdal Doğan, Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci, doktorlar, sağlık çalışanları ve yüzlerce vatandaş katıldı.
Birliğin kurucularından Dr. Cengiz Ünüvar açılışta yaptığı konuşmada, birlikte hizmet verecek doktorları tanıttıktan sonra, “Esenler Mahallesi’nden bundan sonra sağlık hizmeti üzerine bir farklılık yaratmak istiyoruz” dedi.

Konuşmanın ardından Muayenehaneler Birliği’nin açılış kurdelesi kesildi. Muayenehaneler Birliğinde, Dr. Emrah Direk, Dr. Seda Mertol, Dr. Yücel Dizman, Dr. Gülbin Sema Saltık, Dr. Naci Hasanefendi, Dr. Cengiz Ünüvar, Dr. Sezgin Fıçıcıoğlu, Dr. F. Serdar Koşar, Dr. Hasan Albayrak ve  Dr. Selda Kap sağlık hizmeti sunacak.

Açılışa katılan Çanakkale Medya Grubu Yönetim Kurulu Sadettin Arslan da Dr. Emrah Direk, Dr. Cengiz Ünüvar ve Rebiye Ünüvar’a nostaljik radyo hediye ederek başarılar diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum