Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MİLLETVEKİLİ AYHAN GİDER ÇTSO'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU

Geçtiğimiz hafta, TBMM’ye giden Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri; Çanakkale Milletvekilleri Ayhan Gider, Özgür Ceylan ve Rıdvan Uz’u bir arada ziyaret ederek Çanakkale için birlik beraberlik mesajı vermişti.

MİLLETVEKİLİ AYHAN GİDER ÇTSO'YA İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU
20 Temmuz 2023 - 11:27
Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Gazi Mecliste  gerçekleşen ziyaretin akabinde ÇTSO Yönetim Kurulu’na iade-i ziyarette bulundu.
ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezinde  gerçekleşen görüşmede; Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Ersin Kahraman, Sayman Üye Turgay Kılıç, Yönetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Çelik, Akın Yalman, Berkin Karaca, Volkan Temiz ile Genel Sekreter Sema Sandal hazır bulundu.
Görüşme, Çanakkale’de gerçekleşen orman yangınları, ortaya çıkan hasar ve yangının söndürülmesi için  yapılan özverili çalışmaların  istişare edilmesiyle başladı.

ÇANAKKALE’NİN GELİŞMESİ İÇİN YAPILABİLECEKLER GÖRÜŞÜLDÜ
Milletvekili Ayhan Gider’in ziyareti sırasında gerçekleştirilen toplantıda, Çanakkale’nin gelişmesi için yapılabilecekler görüşüldü. Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Meslek Gruplarından gelen sorun ve önerileri aktardı.
Toplantıda; Ayvacık Jeotermal Sera OSB’nin tüzel kişilik kazanması, lisanslı depoculuğun  önemi ve Çanakkale’ye muhakkak kazandırılması gerektiği,  turizmin geliştirilmesi için tüm aktörlerin katılımı ile bir çalıştay gerçekleştirilmesi, Çanakkale’nin öncelikle Balkan Ülkelerinde tanıtımı için yapılacak çalışmalar, Teknopark ile ilgili Üyelerden iletilen konular, 1/100000’lik plan, GES talepleri ile ilgili trafo güçlerinin arttırılması gerekliliği, yat limanı ve kruvaziyer iskele konuları görüşüldü.
Çanakkale AK Parti Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Üyelerine ve Çanakkale’ye hizmet etme noktasında yürüttüğü aktif çalışmalarını memnuniyetle  takip ettiğini ve gerçekleştirilen toplantının verimli olduğunu dile getirerek ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu’na ve ekibine  teşekkürlerini iletti.

Ziyaretle ilgili bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu; “Sayın Milletvekilimiz Ayhan Gider, ziyaretiyle bizleri onurlandırdı. ÇTSO olarak 21 meslek grubunu temsil ediyoruz. Her Komiteyi ilgilendiren çalışmalarımız sonucu tespitlerimizi ve üyelerimizden bizlere gelen sorun ve çözüm önerilerini Sayın Vekilimiz ile paylaştık. Zaten kendisi de Çanakkale’yi çok iyi tanıyor. Bu konularda aksiyon alacak şekilde adımlar atılması için üzerimize düşeni yapacağımızı ifade ettik.  Sayın Milletvekilimiz Ayhan Gider’e nazik ziyaretleri ve bizlere gösterdiği çözüm odaklı fikirleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum