Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MİLLETİMİZİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMEK ÖNCELİKLERİMİZ"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerine açıklamalarda bulundu.

"MİLLETİMİZİN BEKLENTİLERİNE CEVAP VERMEK ÖNCELİKLERİMİZ"
15 Ekim 2021 - 12:47
Turan, “Salgın sürecine rağmen Türkiye olarak hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Ülkemizi her alanda büyütmek, milletimizin beklentilerine cevap vermek önceliklerimiz.” dedi.
Kabul edilen Kanun Teklifiyle birçok önemli düzenlemenin hayata geçeceğini ifade eden Turan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Yasalaşan teklifimiz; vergiye uyumlu mükelleflerimize kolaylıklar, 850 bin esnafımıza gelir vergisi muafiyeti, tarım sektörü ve çiftçilerimizin desteklenmesini teminen tarımsal destekleme ödemelerinde vergi kesintisinin kaldırılması, sosyal medya içerik üreticilerimize vergi kolaylığı sağlanması ve vergi işlemlerinin elektronik ortamda yapılabilmesi gibi milyonlarca vatandaşımızı ilgilendiren önemli düzenlemeler içeriyor. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu’yla birlikte ülkemize, üreticilerimize, çiftçilerime, esnaflarımıza ve tüm hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyoruz.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum