Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MİLLETİMİZ TEPKİSİNİ GÖSTERECEKTİR"

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Disney’in Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Atatürk dizisini Ermeni lobilerinin talebi doğrultusunda iptal etmesi iddiasına ilişkin tepki göstererek açıklama yaptı. Milletvekili Gider’in açıklamasında “Tehcir sürecinde, Çanakkale’de destan yazmakla meşgul olan Mustafa Kemal Atatürk’ü, yaşanmamış kirli bir olayla ilişkilendirmeye çalışanlara milletimiz tepkisini gösterecektir” ifadeleri yer aldı.

"MİLLETİMİZ TEPKİSİNİ GÖSTERECEKTİR"
03 Ağustos 2023 - 14:35
Disney+’ta yayımlanacak olan ve Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan Atatürk dizisinin iptal edilmesi sonra AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider tepki gösterdi.
“ULU ÖNDERİMİZ KÖTÜ AĞIZLARA MALZEME EDİLMEYECEK KADAR TEMİZDİR”
AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’in konuya ilişkin açıklamasında “Hem şanlı tarihimiz hem de ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, garez dışında hiçbir argümanı olmayan diaspora ve küresel kapitalizmin temsilcisi Disney başta olmak üzere; diğer kötü ağızlara malzeme edilmeyecek kadar temizdir. Necip milletimiz, tarihin hiçbir safhasında soykırım gibi acınası bir yönteme başvurmadığı gibi; düşmanına dahi aman dileyince merhamet edecek asalete sahiptir.

“CEVABIMIZI VERECEĞİMİZİ DÜNYANIN BİLMESİ GEREKLİ”
Tehcir sürecinde, Çanakkale’de destan yazmakla meşgul olan Mustafa Kemal Atatürk’ü, yaşanmamış kirli bir olayla ilişkilendirmeye çalışanlara milletimiz tepkisini gösterecektir. Umuyoruz ki; mevcut İstanbul İl Başkanı dahi Türkleri soykırımcı ilan eden CHP’nin genel başkanı da bu kez milletimizin yanında durmayı başarıp, tepkisini gösterebilir. Bu olayın milli birliğimizin pekişmesinde daha da yönlendirici olacağını ve cevabımızı milletimizi oluşturan tüm unsurlarımızla vereceğimizi dünyanın bilmesi gereklidir” ifadeleri yer aldı.

Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum