Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"MİLLET AÇLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENMEKTEDİR"

Demokrat Parti İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşunun yıl dönümü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

07 Ocak 2022 - 16:54
Kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan basın açıklaması, Demokrat Parti ile ilgili başladı, sonrasından ise ekonomik değerlendirmelerle açıklama devam etti. İl Başkanı Nail Babacan, merkez sağ seçmenine seslendi.
Demokrat Parti İl Başkanı Nail Babacan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin çok partili demokrasi yaşamına 7.01. 1946 yılında kuruluşu ile öncülük ederek yüce değerler katan Demokrat Parti son olarak, Türk siyasi hayatına 20.05. 1983 tarihinde kurulan Anavatan Partisi ile 23 Haziran 1983 tarihinde kurulan Doğru Yol Partisi ile bütünleşmesi neticesinde, milletimizin varlığını, birliğini, refah ve mutluluğunu sürekli kılmayı amaç edinen siyasi bir teşekküldür.
Bugün Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yöneten AKP iktidarına, adalette hiç yoklar. Çökmüştür. Eğitimde hiç yoklar. Çökmüştür. Ekonomide hiç yoklar. Çökmüştür. Miller açlığa doğru sürüklenmektedir. Başkanlık sistemi gelince devlet uçacaktı, tam tersi oldu. Yere çakıldı.

“MERKEZ SAĞ SEÇMENİ YUVANIZA DÖNÜN”
Buradan çağrı yapıyorum. Merkez Sağ seçmeni yuvanıza dönünüz. Devletin ve milletin merkez sağ yönetime ihtiyacı vardır. Demokrat Parti sizleri beklemektedir. Çünkü merkez sağ, Cumhuriyetle, demokrasi ve Atatürk ile kavgalı değildir. Bu üç unsur devletimizin temel değeridir.

“HİÇBİR DEVLETTE KURUCUSUNA HAKARET ETMEZLER”
Abdurrahman Uzun diye, kendini bilmez bir gazeteciyi AKP yönetimi ve AKP milletvekili Jülide İskenderoğlu şehrimize davet ediyorlar. Bu kişi Biga ve Çan ilçelerimizde yaptığı konuşmalarda, devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmiştir. Hiçbir devlette kurucusuna hakaret etmezler.
“ŞİMDİ ANLAYAMIYORSUNUZ”
Çanakkale gibi sakin ve huzur içinde yaşayan şehrimize onu davet eden AKP yöneticilerini ve AKP milletvekili Jülide İskenderoğlu’nu kınıyorum. Atatürk’ün kıymeti ne zaman anlaşılır? Vatan topraklarını kaybeder, esarete düşerseniz anlarsınız. Şimdi anlayamıyorsunuz” ifadelerini ku

YORUMLAR

  • 0 Yorum