Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

METEOROLOJİ TEK TEK UYARDI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, cumartesi gününe ilişkin hava durumu tahmin raporunu resmi internet sitesi üzerinden yayınladı.

METEOROLOJİ TEK TEK UYARDI!
16 Ocak 2021 - 11:25
Yayınlanan rapora göre; İstanbul ve Kocaeli'nin de aralarında bulunduğu 43 il için kar yağışı uyarısında bulundu. Öte yandan Artvin ve Zonguldak'ta da karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.
Türkiye'de yağışların mevsim normallerinin altında olması nedeniyle kuraklık tehlikesinin etkisini göstermeye başladığı dönemde Meteoroloji'den sevindiren haber geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde cumartesi gününe ilişkin yayımlanan rapora göre; İstanbul ve Kocaeli'nin aralarında bulunduğu 43 il için kar yağışı ve karla karla karışık yağmur uyarısı yapıldı.
HANGİ İLLERDE KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLACAK?
Meteoroloji'nin yayınladığı raporda; kar yağışı uyarısı yapılan iller şu şekilde sıralandı:
Iğdır, Ağrı, Kars, Ardahan, Erzurum, Muş, Bitlis, Bingöl, Bayburt, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Elazığ, Malatya, Sivas, Yozgat, Kayseri, Kırşehir, Niğde, Aksaray, Karaman, Bartın, Karabük, Bolu, Düzce, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Afyonkarahisar, Isparta, Burdur, Kütahya, Uşak, Yalova, Kocaeli, Balıkesir, Çanakkale, İstanbul, Tekirdağ, Edirne, Kırklareli.
İKİ İLDE KARLA KARIŞIK YAĞMUR BEKLENİYOR
Öte yandan, Artvin ve Zonguldak'ta da karla karışık yağmurun etkili olması bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum