Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAMZA BUCAK OLDU

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığını Hamza Bucak atandı.

MERKEZ İLÇE BAŞKANI HAMZA BUCAK OLDU
29 Nisan 2020 - 12:01

İl ve İlçe teşkilatlanmasını büyük ölçüde bitiren Gelecek Partisi Çanakkale İl Yönetimi, Merkez İlçe Başkanlığına ise uzun yıllardır Çanakkale'de yaşayan genç siyasetçi Hamza Bucak'ı görevlendirdi. İl Başkanlığı binasında yapılan görev tesliminde  bir açıklama yapan İl Başkanı Hüseyin Yıldırım; "Hamza arkadaşımız partimizin ilk kurulduğu günden bu yana yanımızda olarak desteğini bizlerden esirgemedi. Bizlerde kendisine Merkez İlçe başkanımız olması konusunda teklif götürdük ve kendisi bu görevi kabul etti. Partimiz ve Çanakkale'miz için çok önemli bir kazanım olduğuna gönülden inanıyorum. Kendisine ve yönetimine başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Merkez İlçe Başkanlığı görevini en iyi şekilde yapacağım diyen Hamza Bucak; "Böyle onurlu bir göreve layık görülmüş olmak çok önemli bir durum. Merkez ilçe başkanlığı gibi önemli görevi başarılı bir şekilde yapacağıma inanıyorum, aldığımız sorumluluğun farkındayız. Öncelikle Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na, Kurucular Kurulu Üyesi Yeşim Karadağ hanımefendiye, İl Başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

HAMZA BUCAK KİMDİR?

1980 yılında Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Gazipaşa'da tamamladıktan sonra,Alanya Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünden mezun oldu. Yüksek Öğrenimini önce Konya Selçuk Üniversitesi Elektrik Bölümü ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden Mezun oldu. Yaklaşık beş yıldır Çanakkale'de büyük bir firmanın İşletme Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum