Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MERAK EDİLEN ADAYLAR BASINA SIZDI

Çanakkale merkezde Ayhan Gider ile yerel seçimlere girecek olan AK Parti’de ilçe ve beldelerde kimlerin Belediye Başkan Adayı olarak açıklanacağı merakla bekleniyor. Ankara’dan gelen siyasi kulislere göre bazı ilçelerde Başkan Adayları belli oldu.

MERAK EDİLEN ADAYLAR BASINA SIZDI
07 Ocak 2019 - 11:16 - Güncelleme: 07 Ocak 2019 - 11:19

AK Parti, yerel seçimler öncesi Çanakkale’nin ilçe ve beldelerinde Belediye Başkan Adaylarını belirlerken ince eleyip sık dokuyor.

AK Parti Genel Merkezi’nde yerel seçimler üzerine hummalı çalışmalar sürerken; Bozcaada, Ayvacık, Ezine, Biga, Gökçeada, Gelibolu, Eceabat, Bayramiç ve Çan ilçesi için Belediye Başkan Adaylarının belirlendiği ileri sürüldü.

Ankara’dan gelen siyasi kulislere göre AK Parti’nin Çan, Bayramiç ve Eceabat ilçesinde mevcut Belediye Başkanları ile seçime gireceği iddia edilirken, Ayvacık ve Ezine ilçesinde mevcut Belediye Başkanları ile yola devam etmeyeceği ileri sürüldü. Çan ilçesinde başarılı çalışmalara ve projelere imza atan Belediye Başkanı Abdurrahman Kuzu’nun yerel seçimlerde AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulurken, yine Bayramiç ilçesinde çalışkanlığı ile dikkatleri üzerine çeken mevcut Belediye Başkanı Sadettin Arslan’ın Başkan Adayı olarak açıklanacağı kulaktan kulağa dolaşıyor. Siyasi kulislere göre, AK Parti’nin Eceabat ilçesinde mevcut Belediye Başkanı Adem Ejder ile seçimlere gireceği de iddia edildi.

AK Parti’nin Bozcaada ilçesi için düşündüğü isim ise Erdoğan Madak. Daha önce AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Erdoğan Madak, bu kez partinin kurmayları tarafından Bozcaada Belediye Başkan Adaylığı için düşünülüyor. Ayvacık ilçesinde 3 dönemdir Belediye Başkanı olarak görev yapan Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’in yerine ise Ersan Sezer ismi siyasi kulislerde konuşuluyor. Ezine ilçesinde ise Belediye Başkan Adayı olarak Güray Yüksel’in açıklanacağı ileri sürüldü.

AK Parti’nin Gökçeada Belediye Başkan Adayı olarak hangi ismi açıklayacağı da kamuoyunda merak konusu oluyor. Genel Merkezden gelen bilgilere göre, AK Parti’nin Gökçeada ilçesinde yerel seçimlere Muzaffer Dağlar ile gireceği ileri sürülürken, Biga ilçesi için de Belediye Başkan Adayı olarak Bülent Erdoğan’ın açıklanacağı gelen bilgiler arasında. AK Parti’nin önem verdiği diğer bir ilçe ise Gelibolu. Gelibolu Belediye Başkan Adaylığı için de Bülent Çetin düşünülüyor.

 

Kaynak: Hedef Gazetesi

YORUMLAR

  • 0 Yorum