Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MART AYI İTİBARİYLE KADEMELİ NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR..!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası açıklama yaptı. Restoran, kafe gibi işletmelerin yol haritasının önümüzdeki günlerde açıklanacağını belirten Erdoğan, 'Mart, aşılamada mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak; illerimizi 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz' dedi.

MART AYI İTİBARİYLE KADEMELİ NORMALLEŞME SÜRECİ BAŞLIYOR..!
17 Şubat 2021 - 20:38

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüsle mücadele başta olmak üzere önemli konuların masaya yatırıldığı toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Kısıtlamalarla kademeli normalleşme sürecini Mart ayında başlatacaklarını söyleyen Erdoğan, normalleşme sürecindeki yol haritasını açıkladı.

  • Mart ayı aşılamada çok büyük mesafe kat edeceğimiz bir ay olacak. İllerimizi Sağlık Bakanlığımızın belirlediği kriterlere göre 4 gruba ayırarak Mart ayı itibarıyla kademeli normalleşme sürecini başlatıyoruz.
  • İllerimizi vaka ve aşı oranları gibi kriterlere göre düşük, orta, yüksek ve çok yüksek riskli olarak sınıflandıracağız.
  • Salgın tedbirleri sebebiyle işine ara vermek zorunda kalan restoran, kafe, kıraathane vb. esnaflarımızı rahatlatacak yol haritası önümüzdeki günlerde açıklanacak.
  • Hafta sonu uygulamasından başlayarak, sokağa çıkma kısıtlamasını illerdeki duruma göre aşamalı şekilde kaldırıyoruz seklinde ifadeler kullandı

YORUMLAR

  • 0 Yorum