Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LEVENT GÜRBÜZ, MAZBATASINI ALDI

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kongresi’nde il başkanı seçilen Levent Gürbüz, mazbatasını aldı.

LEVENT GÜRBÜZ, MAZBATASINI ALDI
18 Ekim 2023 - 14:11
CHP İl Başkanlığında ise saat 13.00’te devir teslim töreni gerçekleşti. Gerçekleşen tören sonrasında CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ve yönetim kurulu üyeleri göreve başladılar. Başkan Gürbüz devir teslim töreninde yapmış olduğu konuşmasında, “Bana güvenebilirsiniz. Artık Cumhuriyet Halk Partililer Çanakkale’de rahat bir nefes alabilir” dedi.

Gerçekleşen devir teslim törenine CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, CHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, önceki dönem CHP İl Başkanı Doğan Ateş, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
“GÖREVLERİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM”
Önceki Dönem CHP İl Başkanı Doğan Ateş, devir teslim töreninde yapmış olduğu konuşmasında, “Hepinizin bildiği gibi Cumhuriyet Halk Partisi’nde 3 Temmuz’da başlayan kongreler süreci 15 Ekim 2023 tarihi itibariyle ülke genelinde tamamlanmıştır. Çanakkale’mizde 38.Olağan İl Kongresi’nde yapmış olduğumuz seçimde Levent Başkanım ve yönetim kurulu bu göreve seçilmişlerdir. Uygun görülmüşlerdir. Öncelikle Levent Başkanımı ve yönetimi tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ZOR BİR GÖREV ÜSTLENDİK”
CHP İl Başkanı Levent Gürbüz ise yapmış olduğu konuşmada, “Çok zor bir dönemdi. Çok zor bir görev üstlendik. Mayıs seçimlerinden sonra yaşadığımız umutsuzluğu ve umutsuz durumu düzeltmek için partimizi yeniden ülkemizin umudu, halkımızın umudu yapmak için ve iktidar yoluna sokmak için çok çalışacağız.

“BANA GÜVENEBİLİRSİNİZ”
Bugüne kadar çok çalıştık. Bundan sonrada çok çalışacağız. Çok geniş bir kesimin desteği ile il başkanlığını kazandım. Bunun ağırlığının ve sorumluluğunun bilincindeyim. Bana güvenebilirsiniz. Artık Cumhuriyet Halk Partililer Çanakkale’de rahat bir nefes alabilir. Partimizi iktidar yolunda yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Buna herkes emin olabilir” dedi.

BELEDİYE AVUKATLIĞINI BIRAKACAK MISINIZ?
CHP İl Başkanı Levent Gürbüz, kendisine yönelttiğimiz “Belediye avukatlığını bırakacak mısınız?” sorusuna, “Bıraktım” yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU MU ÖZEL Mİ?
Başkan Gürbüz, ayrıca “Ekibinizle beraber kurultayda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu mu yoksa Genel Başkan Adayı Özgür Özel’i mi destekleyeceksiniz?” sorusuna, “Biz değişimden yanayız. Bu konuda ekibimizle ve kurultay delegelerimiz ile oturup değerlendirme yapacağız. Açıklamamızı zamanı geldiğinde yapacağız” yanıtını verdi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç