Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİ'DE DOĞALGAZ ÖN ABONE İŞLEMLERİ YENİDEN BAŞLADI

Altyapı çalışmalarına 2017 yılında başlanan ve kısa bir sürede doğalgaz dağıtımına başlanan Lapseki’de tüm mahalleler doğalgaza kavuşacak.

LAPSEKİ'DE DOĞALGAZ ÖN ABONE İŞLEMLERİ YENİDEN BAŞLADI
18 Şubat 2020 - 10:58

Lapseki’de belirli bölgelere verilen doğalgaz, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Dalyan Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi ve Gazi Süleyman Paşa Mahallelerine de verilmeye başlanacak. Bir süredir devam eden teknik altyapı çalışmalarında sona gelinmesi sebebiyle,AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri tarafından yeniden ön abone başvuruları alınmaya başladı.

17-21 Şubat 2020 tarihleri arasında Lapseki Belediyesi içerisinde oluşturulan standa, ön abonelik başvuruları AKSA Doğalgaz Dağıtım A.Ş. yetkilileri tarafından başlatıldı.

Doğalgaz şirketi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ana kadar 200’ün üzerinde ön başvuru aldıklarını, vatandaşların başvurulara yoğun ilgi gösterdiklerini ifade ederek, 17-21 Şubat tarihleri arasında ilçede bulunamayan vatandaşların daha sonra da Lapseki ofisine gelerek başvuruda bulunabileceklerini, yurt dışında yaşayan vatandaşların ise birinci dereceden yakınları vasıtasıyla işlemlerini yapabileceklerini belirttiler.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ise gelen taleplerin yoğunluğundan ne kadar doğru ve faydalı işler yaptıklarının ortaya çıktığını, Lapseki’nin gelişimi için daha güzel işler yapmaya devam edeceklerini ifade ederek, doğalgaz şirketi çalışanlarını ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum