Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİ'DE AŞURE İKRAMI YAPILDI

Muharrem ayı dolayısıyla Lapseki Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen, Aşure İkramı Etkinliği Cuma namazı sonrasında Çınaraltı meydanında, tüm Camilerde ve Lapseki Belediyesi hizmet binası önünde gerçekleştirildi.

LAPSEKİ'DE AŞURE İKRAMI YAPILDI
13 Ağustos 2022 - 11:29
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Çınaraltı meydanında Cuma namazı sonrası vatandaşlara aşure ikramın da bulunarak Muharrem ayını tebrik ettiler.

Hacı İsmail Efendi Camii İmamı Hafız Mustafa Sözen’in Muharrem Ayı duası yapmasıyla başlayan etkinliğe, Lapseki Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ak Parti ilçe Başkanı Namık Ergin, Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Çelik, İl Genel Meclis Üyesi Halil Özer, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘’ Muharrem ayı nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da aşure dağıtımı gerçekleştirdik. 6000 kişilik olarak hazırladığımız aşurelerimizi ilçemizin tüm camilerinde, belediyemiz önünde ve çınaraltı meydanında vatandaşlarımıza ikram ettik. İnşallah aşurenin zenginliği, ülkemizin tadı ve bereketi olsun. Muharrem ayının ve aşure gününün ümmete birlik, beraberlik, huzur ve mutluluk getirmesini rabbimden diliyorum" ifadelerine yer verdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum