Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

LAPSEKİ 31 MART'TA KENDİNE, HİZMETE, KENDİ DEĞERLERİNE OY VERECEK

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Eyüp YILMAZ, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanları ve teşkilatları, Ülkü Ocakları Başkanı, muhtarlar ve Lâpsekili vatandaşlar ile birlikte büyük coşku ve heyecanın yaşandığı Lâpseki’de düzenlenen mitinge katıldılar.

LAPSEKİ 31 MART'TA KENDİNE, HİZMETE, KENDİ DEĞERLERİNE OY VERECEK
25 Mart 2019 - 10:47

Lâpseki’nin; ülke ve millet meselesinde, hizmet siyasetinde kararını verdiğinin altını çizen Jülide İskenderoğlu, geldikleri Lâpseki programlarında, bir önceki programa göre coşku ve heyecanın her seferinde daha da artmış olduğunu görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Cumhur İttifakı Adayı ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ın, yaptığı hizmetleri Lâpsekili hemşehrilerimizin yakinen gördüklerini dile getiren İskenderoğlu, konuşmalarında şunlara yer verdi:

“Lâpseki 31 Mart’ta aslında kendine, hizmete, kendi değerlerine oy verecek. Lâpseki bunun farkında ve şuurunda. Alt yapıyı yaptık ve asıl bununla birlikte gönülleri de kazandık, gönüllere girdik. Belediye Başkanımız bu hizmetlerle yaptığı çalışmalarla Lâpseki’nin ağabeyi olmuş, Lapseki’nin kardeşi olmuş. Eyüp Abi olmuş. Mağdurun, hizmetin, eser siyasetinin yanında olmuş.

Bütün bunların yanında bu heyecanı, bu samimiyeti görünce Lâpseki kararını vermiş diyoruz. İnşallah, 31 Mart akşamı teşekkür konuşmasını hep birlikte yapacağız.

Sizler; Eyüp Başkanımızdan istediniz, Eyüp Başkanım bizlere geldi. Biz de Grup Başkanvekilimizle birlikte Bakanlarımızdan, çok kıymetli Cumhurbaşkanımızdan Genel Başkanımızdan istedik. Çünkü biliyoruz ki Lâpseki her şeyin en iyisine, en kaliteli hizmetlere layık. Çünkü şunu biliyoruz ki Lâpseki kıymet bilendir, baş tacı edendir.   Bizler bu samimiyet ve bu sevgiyle hizmetlerimize devam ettik.

“Aşkınan koşan yorulmaz.”  biz bu hizmet aşkıyla da koşmaya çalışmaya devam ediyoruz ve durmak yok yola devam; durmak yok Lâpseki’ye, Çanakkale’ye eserler kazandırmaya hizmetler vermeye devam diyoruz.

18 Mart öncesi, 18 Mart ve sonrası Çanakkalemizde çok yoğun programlar oldu. Bakanlarımız ilimizi ziyaret ettiler. Şunu bilin ki gelen her bir bakanımız eli kolu dolu olarak geldi. Her bakanımız Çanakkale’ye, Lâpseki’ye tüm ilçelerimize yeni müjdelerle geldiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanımız geldiğinde Lâpseki’de arıtma tesisimizi açtık. Öğleden sonra Milli Savunma Bakanımız geldi. Milli Savunma Bakanımızı 81 İlden gelen öğrenci temsilcilerimizle buluşturduk. Bu çok önemliydi. Çünkü burası Çanakkale, burası istiklâl şehri. Burası yiğidin harman olduğu yer.. Burası şehitlerimizin kanlarıyla sulanarak bizlere vatan yapılmış aziz topraklar.

İşte bu topraklarda, Milli Savunma Bakanımız, Çanakkale ruhunun birleştiriciliğini anlattı. Yarın Bigamıza çok kıymetli İçişleri Bakanımızı  getiriyoruz. İnşallah seçimlerden sonra Sayın Bakanımızı Lâpseki’ye de getirelim .

Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partiyle başlayan bir hikâye var.  Milletle yazdığımız ve milletle birlikte okuduğumuz bir hikaye bu. Aslında “Bu bir aşk hikâyesi”  Bu toprağa, bu vatana, kutsallarına sevdalı olan kadroların milletiyle birlikte yazdığı bir aşk hikâyesi.

Sayın Cumhurbaşkanımızla, 1994’te İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde başlayan, sonra dalga dalga tüm Türkiye sathına yayılan bir hikâye bu. Biz bu yoldan yürüyoruz. Bu yolda, milletimizin desteği ile devletimize milletimize hizmet ediyoruz, hizmet de edeceğiz inşallah.

Dünyanın en uzun boğaz köprüsü Lâpseki’de yükseliyor. Kırmızı beyaz renkte, istiklal renginde, şehitlerimizin kanlarıyla karılmış burada 1915 Çanakkale Köprüsü’nü inşa ediyoruz. Lâpsekili hemşehrilerimiz her sabah bu büyük eserle birlikte bayrağımızı da görecekler.

Gıda OSB’mizi sürekli anlatıyoruz. Çünkü burası çalışan üreten, emek veren insanlarımızın olduğu yer. Alın teri ve emeğimizi kattığımız ürünleri ürettikten sonra acaba gemi çalışıyor mu diye düşünmeden, köprümüzden, İstanbul’a, Avrupa’ya taşınmasını sağlayacağız. Gıda OSB’mizde ürünlerimizi işleyecek ve paketlememizi yapacağız. Kirazımızı, ürünlerimizi dünyaya taşıyacağız.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız çok kıymetli Binali Yıldırım Başkanımızın ifadesiyle “Biz yolları böldük bununla birlikte gönülleri birleştirdik.”  Bu topraklarda kendilerinin çok emekleri var. Kendilerinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyoruz. 

Çanakkale son 17 Yılda 26.43 Milyarlık yatırım aldı. Çanakkalemiz çok daha fazlasını alır, daha fazlasını hak ediyor.  Onun için buradayız.

2003 öncesine kadar 14 kilometre bölünmüş yol yapılmışken 2003-2018 yılları arasında 317 kilometre yeni bölünmüş yol yaparak Çanakkale’nin toplam bölünmüş yol mesafesini 331 kilometreye çıkardık.  3 değil 10 değil, 100 değil 317 kilometre bölünmüş yolumuz var.

Tünellerimiz yapıyoruz, takip ediyorsunuzdur. Edremit Körfezi’yle ulaşımı çok daha kolaylaştıracağız. İzmir tarafına mahsulümüzü rahatlıkla götürebileceğiz. Eceabat tarafında da tünelimiz yapılıyor. 2019’da hizmete açacağız inşallah tünellerimizi. 

Köylerimize 2018 yılında 700 bin M2 taş döşedik. Okulda okuyan çocuklarımızın ayakları çamura suya değmesin, okullarına rahat gitsinler, kadınlarımız rahat etsinler istiyoruz. Yenilenmeyen hastanemiz kalmadı. 2002 yılında 729 olan yatak sayımız şu anda 1734’e yükseldi.

2002 yılında 15 yataklı Lâpseki Devlet Hastanemiz otel kalitesinde, yeni haliyle 32 yatak kapasitesine ulaştırdık ve hemşehrilerimizin hizmetine sunduk. Şimdi Avrupa kalitesinin de üzerinde bir hastanemiz var Lâpseki’de.

Cumhur İttifakı makam için, mevki için bir araya gelinmiş bir ittifak değildir. 15 Temmuz’da vatandaşlarımız ellerinde sadece bayraklarla sokağa çıkıp tanklara ve darbeye dur dediler. İnsanlarımız Cumhur İttifakı’nda ölümüne kardeş oldular.

Birçoklarına inat; bu memleket için, vatan için, bayrak için birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Çanakkale ruhunu Cumhur İttifakı’nda tüm Türkiye’ye yaşatacağız inşallah.

Biz bu inanç ruh ve kararlılıkla çok tarih yazacağız. Münbiç’te, Fırat’ın doğusunda tarih yazacağız. Filistin’deki, Kudüs’teki kardeşlerimiz için tarih yazacağız. 31 Mart gecesi Lâpseki’den bunu göstereceğiz inşallah.

Eyüp Başkanımızın 41 projesi var. Tamamının arkasındayız. 41 kere maşallah diyoruz. Son 7 gün kaldı. Son 7 gün uyumazsak bir şey kaybetmeyiz. Ancak son 7 gün memleketin bekasını, projelerimizi anlatmazsak gelecek 5 yılı Türkiye’nin geleceğini kaybederiz.“ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum