Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUVVETLİ YAĞIŞ, BİRÇOK İLDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK!

Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre gece saatlerinde İstanbul'da ve Marmara'nın doğusunda sağanak yağış etkili olacak. Öğle saatlerinde ise Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde kuvvetli yağışlar öngören uzmanlar, vatandaşları olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

KUVVETLİ YAĞIŞ, BİRÇOK İLDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK!
02 Temmuz 2021 - 12:05
uyardı.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava tahminlerini paylaştı. Yapılan son değerlendirmelere göre; Cuma öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ile Çanakkale'nin kuzey ve doğusunda sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar etkili olacak. Yağışların gece saatlerinde ise İstanbul'da etkisini göstermesi bekleniyor.
OLUMSUZLUKLARA KARŞI UYARIDA BULUNULDU
Verilerin paylaşıldığı açıklamada vatandaşlara uyarıda bulunurken, "Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.
YAĞIŞLAR TRAKYA'DA ETKİLİ OLACAK
Yağışların; öğle saatlerinden sonra Trakya Kesimi ( Edirne, Kırklareli, Tekirdağ) ile Çanakkale'nin kuzey ve doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR ORTA KUVVETTE ESECEK
Rüzgarın ise genellikle kuzey ve kuzeybatı, zamanla iç ve batı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum