Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KUMAR OYNAYANLARA 40 BİN 248 TL CEZA KESİLDİ!

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce kumar oynandığı tespit edilen adrese suçüstü operasyon düzenlendi. Kumar oynatan 5 şahıs hakkında adli işlem başlatılırken diğer şahıslara ise kumar oynamak ve pandemi tehlikelerine aykırılıktan toplamda 40 bin 248 TL idari yaptırım düzenlendi.

KUMAR OYNAYANLARA 40 BİN 248 TL CEZA KESİLDİ!
22 Şubat 2021 - 11:36
Geçtiğimiz Perşembe günü, İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi üzerinde inşaat firması görünümünde faaliyet gösteren ruhsatsız kahvehanede büyük çaplı kumar oynatıldığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce çalışmalara başlandı. Adli makamlardan gerekli izinler alındı.
Belirtilen adreste yakalanmamak için güvenlik kameraları ile tedbir alındığı tespit edildi. Görevli polisler tarafından gerekli tedbirler alınarak yapılan operasyon ile iş yerinin kumarhaneye çevrildiği belirlenen adreste, kimlikleri tespit edilen 18 kişiye suçüstü yapıldı.
Poker masaları kurularak kumarhaneye çevrildiği anlaşılan ikametde yapılan adli aramada 6 bin 200 TL ve 1 bin 142 Amerikan Doları nakit para ile 286 adet poker pulu ve 35 deste poker kağıdı yine kumar oyununda kullanılan malzemeler ile isim ve para bilgilerinin tutulduğu belirlenen hesap defterlerine el konuldu.
Yapılan çalışma neticesinde kumar oynamak için yer ve imkân sağladığı belirlenen 2 şahıs ile Kıbrıs’tan Kurpiyerlik yapmak üzere getirildiği anlaşılan 3 şahsa adli işlem başlatıldı. Diğer şahıslara ise kumar oynamak ve pandemi tehlikelerine aykırılıktan toplamda 40 bin 248 TL idari yaptırım düzenlendi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum