Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ "FARKINDAYIZ" DEDİ

Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası’na destek olmak amacıyla, LÖSEV’in başlattığı, “Maskemi takarım farkındalık yaratırım” projesine destek olmak amacıyla tüm personel konuya dikkat çekti.

KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ "FARKINDAYIZ" DEDİ
09 Kasım 2019 - 12:05

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili paylaşılan metinde, “Çanakkale İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü olarak 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasında Lösemili çocuklarımızı yalnız bırakmayarak LÖSEV’in başlattığı “MASKEMİ TAKARIM FARKINDALIK YARATIRIM” projesine desteğimizi tüm kurum personellerimizle birlikte gösterdik. Bu maskeleri takan çocuklarımıza acıyarak, üzülerek değil onların birer kahraman olduğunu düşünerek bakıyoruz.

Lösemili çocuklarımızın bu maskeleri etraftan mikrop kapmamak için taktığının ve savunma sistemlerinin çok daha hassas olduğunun farkındayız. Unutmayın, Lösemi tedavisi mümkün olan bir hastalıktır. Göstereceğimiz destek ve hassasiyete bir gün bizim de ihtiyacımız olabilir. Lösemi değil, iyilik bulaşıcıdır” ifadeleri yer aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum