Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KORUYUCU AİLE GÜNÜ" NEDENİYLE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

30 Haziran “Koruyucu Aile Günü” kapsamında “Her Çocuğun Bir Ailesi Olmalı” sloganıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Koruyucu Ailenin önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasını amaçlayan yürüyüş Vali İlhami AKTAŞ’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

"KORUYUCU AİLE GÜNÜ" NEDENİYLE FARKINDALIK YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
02 Temmuz 2022 - 11:48
Koruyucu Ailenin önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasını amaçlayan yürüyüşe; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kalite ve Hizmet Planlama Daire Başkanı H.Betül ÖZDÜZEN TEKER, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet MERMER, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Tahsin SARUHAN, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan BAŞTÜRK, Milli Eğitim İl Müdürü Ferhat YILMAZ, Çanakkale Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Muharrem ŞAHİN, kurum müdürleri, koruyucu aileler, çocuklar ve vatandaşlar katıldı.
Golf Çay Bahçesi önünden başlayarak Truva Atı önünde biten Koruyucu Ailenin önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasını amaçlayan yürüyüş Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindekilerin toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum