Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KONTROLLÜ NORMALLEŞME DÖNEMİNDE DİNAMİK DENETİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR

Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliğinde kontrollü normalleşme döneminde uygulanan pandemi tedbirleri görüşüldü.

KONTROLLÜ NORMALLEŞME DÖNEMİNDE DİNAMİK DENETİM SÜRECİ DEVAM EDİYOR
08 Mart 2021 - 15:52
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya’nın katıldığı toplantıda Koronavirüs salgını sürecinde Çanakkale’de alınan tedbirler ele alındı.

Toplantının ardından Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Taşçı, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selçuk Semizoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Kaya Üzen, Çanakkale Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ünal Özcan ve Çanakkale Ziraat Odası Başkanı İsmail Kaya ile birlikte kordonda faaliyet gösteren iş yerlerinde denetimlerde bulunarak koronavirüs ile mücadele kapsamında hijyen, sosyal mesafe kuralı, maske kullanımı ve dezenfektan zorunluluğu kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol ettiler.  
Esnaflarla bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami AKTAŞ ve beraberindekiler bereketli ve bol kazançlar temennisinde bulundular.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum