Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KIZOĞLU,KENT KONSEYİ BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU

Çanakkale Kent Konseyi’nin seçimli genel kurulu, 15 Eylül Pazar günü gerçekleşecek. 15 Eylül’de gerçekleşecek genel kurul öncesinde başkan adaylıkları açıklanmaya başladı.

27 Ağustos 2019 - 15:25

Adaylıkların ilki, Cevatpaşa Mahallesi muhtarı Evren Kızoğlu’ndan geldi. Kızoğlu bugün saat 12.30’da Kervansaray Otel’de basın mensupları ile bir araya geldi. Kızoğlu’na basın açıklamasında, Esenler Mahallesi Muhtarı Nazife Aydın, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Özkan Vural, Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Leyla Gürel ve Namık Kemal Mahallesi Muhtarı Cavit Sevim de destek verdiler.

Kent Konseyi Başkan Adayı Evren Kızoğlu yapmış olduğu basın açıklamasında, “Çanakkale Kent Konseyi’ni yerel demokrasinin güçlenip, gelişebilmesi için yurttaşların karar verme süreçlerine yüksek oranda katılabildiği, her türlü proje ve uygulamayı sorgulayabildiği bir yerel yönetişim birimi haline getirmek için adayım. Çanakkale Kent Konseyi’nin kent sorunları hakkında kimseyi ötekileştirmeden ortak akılı arayan, geleceğine dair projelerde vizyonu olan ve bilimi referans alan bir yapı olabilmesi için adayım. Kent Konseylerinin temel amaçlarından olan, kentin ve kentlinin hak ve hukukunu korumak, hemşericilik bilincini geliştirmek ve sürdürülebilir kalkınma hedeflerini önceleyen bir anlayışla gece gündüz çalışmak için adayım” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum