Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KIZILAY ÇANAKKALE ŞUBESİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

29 Ekim – 4 Kasım tarihleri arasında Türkiye genelinde kutlanan Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan MADAK ile yönetim kurulu üyeleri Adem YILMAZ, Nahide DALKIRAN ve Abdullah ÇETİNBAĞ, Vali İlhami AKTAŞ’ı makamında ziyaret etti.

KIZILAY ÇANAKKALE ŞUBESİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
04 Kasım 2022 - 10:53
Vali İlhami AKTAŞ, Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan MADAK ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti.
Kızılay Çanakkale Şubesi Başkanı Av. Erdoğan MADAK, Çanakkale Kızılay Şubesi Başkanlığınca 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arasında kutlanan Kızılay Haftası boyunca ilimizde gerçekleştirdikleri etkinliklerle ilgili Vali İlhami AKTAŞ’ a bilgi vererek desteklerinden dolayı teşekkür edip, tablo taktim etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Kızılay haftasını kutlayarak, Kızılay’ın ülkemizde ve dünyada insanların en zor anlarında yardımlaşma, dayanışma ve işbirliğini destekleyen kuruluş olduğunu ve milletimizin gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç