Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KIZILAY 151 YAŞINDA

Türkiye’nin en büyük, dünyanın ise sayılı yardım kuruluşlarından olan Türk Kızılayı, 151. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladı.

KIZILAY 151 YAŞINDA
12 Haziran 2019 - 17:00

Afet, kan, göç, sağlık, barınma, sosyal yardım, ilk yardım, eğitim, gençlik alanlarında Türkiye ve Dünya'da faaliyet gösteren Kızılay’ın bu önemli günü dolayısıyla Çanakkale Şubesi de halkın en yoğun olduğu iskele meydanında stant açarak, çalışmalar hakkında halkı bilgilendirdi.

Düzenlenen etkinliklere AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Ölçek etkinliklerde Kızılay’ın kuruluş yıl dönümünü kutlayarak; “ Kızılay’ımızın yaptığı bütün çalışmalar bütün hizmetler kıymetli vatandaşlarımızın desteği sayesinde olmuştur. Türk Kızılayı, bugün kendi alanında dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. 151 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesiyle ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatan Türk Kızılayı, bir güven kapısı haline gelmiştir. Türk Kızılayı'na sahip çıkmak, ülkemizin ve dünyanın daha huzurlu, daha güvenli bir yer haline gelmesine katkı sağlayacaktır. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığımız Türk Kızılayı'nın 151. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum