Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KEPEZ'DE SU SORUNU KALMAYACAK"

AK Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Aksu, DSİ 25.Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan’ı ziyaret ederek Kepez'in su kaynağı sorunu ve balıkçı barına konularını görüştü.

"KEPEZ'DE SU SORUNU KALMAYACAK"
19 Ocak 2024 - 12:27
Görüşme sonrası bir basın açıklaması yapan AK Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Aksu; "Yıllardır süre gelen Kepez İçme suyu sorunu ve Balıkçı barınağına ilişkin sorunları çözmek üzere DSİ 25.Bölge Müdürü Murat Lütfü Güldoğan’ı ziyaret ederek kendisi ile bu sorunların çözümü noktasında neler yapılmalı ve kalıcı bir çözüm oluşturulması konusunda projelerimizi anlattık.
Yaptığımız projeyi olumlu bularak Kepez'imizin su sorununu kalıcı olarak çözeceğini dile getirdi. Atikhisar Barajından Kepez'e su getirilmesi, ben yaptım oldu projesi olan su arıtma tesisini tam kapasite çalıştırmayı, evlerimizde artık su sorunu yaşamayacağımız bir Kepez'i hayal ettiğimizi dile getirdik. Mevcut yönetim çok övündüğü ve bir dönem su sorununu çözdük nidalarının yerine, şimdi 'Benden öncede şaşal su içmiyordunuz' sözleri aldı. Ben inanıyorum ki 31 Mart akşamından sonra 21. yüzyılı yaşadığımız ve Türkiye'nin en büyük beldesi Kepez'de çeşmelerden çamur, kireç akmayacak. Kepez halkı arıtılmış temiz su içecek ve kullanacak. Artık Kepez ben böyle istedim oldu siyaseti değil, Kepez'in gerçek sahibi Kepez halkının talepleri ile yönetilecek. Daha düne kadar su tasarrufu için alınacak önlemi bile mecliste tartışma konusu yapan mevcut yönetim, iş bilmezliğini kanıtlamıştır. Yağışlar bir doğa olayıdır ama her yoğun yağmurda taşan derelerle, suya gömülen emeklerle bahsedilmeyecek. Balıkçı barınağı modern bir tesise dönüşürken, artık taşan dere yatağı olmayacak, balıkçı esnafımız her yağmurda korkulu rüya görmeyecek. Doğru yatırım ve planlama ile kazanan ve Kepez halkı için gerçekten yaşanabilir bir Kepez olacak" ifadelerini kullandı.

"BÜYÜK BELDEYE BÜYÜK İCRAATLAR YAKIŞIR"
AK Parti Kepez Belediye Başkan Aday Adayı Cüneyt Aksu Cumhuriyet Mahallesi esnafı ile de bir araya geldi. Esnafın sıkıntılarını dinleyen Aksu; "Burası Çanakkale'nin ve Türkiye'nin en büyük beldesi. Uzaya ilk Türkü gönderdiğimiz bu yüz yılda, çözümü basit sorunların kangrene dönmüş olması hem bizleri, hem de bu Beldede yaşayanları üzüyor. Alt yapıdan, Üst yapıya birçok alanda Kepez sorun yaşıyor. Biz bu sorunları çözecek ve tekrarlanmayacak bir hale getirecek birçok proje hazırladık. Uzmanlarıyla, yetkilileriyle ince eleyip sık dokuduk. Kepez halkı bize inanıyor ve bizde Türkiye Yüzyılını Yaşayan Şehirler sloganımız ile inşallah bu sorunları çözeceğiz, kimsenin bir şüphesi olmasın" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum