Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KEPEZ ATATÜRK'E HAKARETİ PROTESTO ETTİ

Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Atatürk ve dava arkadaşlarına hakaret eden Ayasofya eski imamını, bando eşliğinde saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşı okuyarak protesto etti.

02 Haziran 2021 - 16:18
Kepez Belediye Meclis Üyeleri, Atatürk ve dava arkadaşlarına hakaret eden Ayasofya eski imamını,  bando eşliğinde saygı duruşunda bulunarak ve İstiklal Marşı okuyarak protesto etti. Öte yandan toplantıda ülkenin ekonomik olarak zor durumda olduğu bu günlerde, tören, karşılama, temsil ve organizasyon giderleri bütçesinden 1 milyon türk lirasının yol yapım giderleri bütçesine aktarıldı.
Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan meclis toplantısının açılışında yaptığı konuşmada; “Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; din gibi temiz bir duygu, politika gibi kirli oyunlara alet edilemez. Din ait olduğu yerde, temiz vicdan sahnesinde yaşanmalıdır.
Bu ülkenin nasıl kurulduğunu unutma gafletinde bulunarak Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret edenleri kınıyorum.
Bizler cumhuriyetin ve ülkemizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, açtığı yolda dün olduğu gibi, bugün de yarın da daima izinde olmaya ve yürümeye devam edeceğiz.
Ülkemizin bağımsızlığı için canla, başla savaşarak mücadele veren Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ile rahmet ile anıyor,
Sizleri bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşımızı okumaya davet ediyorum.” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum