Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KENTTE ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK

Çanakkale Belediyesi tarafından kentin ihtiyaç duyulan noktalarında, altyapı ve üstyapı bakım-onarım ile yenileme çalışmaları sürdürülüyor.

KENTTE ALT VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDECEK
28 Haziran 2019 - 10:23

Yaz aylarının asfaltlama çalışmaları için uygun olması ve okulların da kapanması ile birlikte hazırlanan yaklaşık iki aylık program dahilinde kentin belirli noktalarında Çanakkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından alt ve üstyapı çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, bir süre önce Kayserili Ahmet Paşa Caddesi'nde başlatılan alt ve üstyapı bakım-onarım çalışmaları devam ederken, Atatürk Caddesi üzerinde de Müze Kavşağından Troypark AVM kavşağına gidiş yönünde altyapı bakım-onarım ile üstyapı yenileme çalışmaları yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında ilgili yön trafiğe kapalı kalırken, kentlilerimizin alternatif güzergah olarak Troya Caddesini kullanmaları öneriliyor. Bu bölgedeki çalışmaların 1 Temmuz Pazartesi günü itibariyle tamamlanması hedefleniyor.

ÇALIŞMALAR BELİRLİ BİR PROGRAM KAPSAMINDA İLERLEYECEK

Hazırlanan program kapsamındaki faaliyetler, Atatürk Caddesinde Troypark AVM kavşağından Arkeoloji Müzesi kavşağına gidiş yönünde yürütülecek olan altyapı bakım-onarım ile üstyapı yenileme çalışmaları ile devam edecek. Bu bölgede 1-2 Temmuz 2019 tarihleri arasında yürütülecek çalışmalar kapsamında ilgili yön trafiğe kapatılacak olup, alternatif güzergah olarak yine Troya Caddesi kullanılabilecek.

Ardından, Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde Oto Kent Sitesi Kavşağından Bölge Trafik Kavşağına (Kepez'den Çanakkale Merkez istikametinde) gidiş yönünde başlayacak olan çalışmalar kapsamında yine altyapı bakım-onarım ile üstyapı yenileme çalışmaları yürütülecek. Bu bölgede 3-10 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleşecek olan faaliyetler kapsamında, çalışma yapılan şerit trafiğe kapanacak olup, diğer yönde tek şerit üzerinden gidiş-geliş şeklinde yönlendirme yapılacaktır.

Alt ve üstyapı çalışmaları, belirli bir program kapsamında ilerleyen günlerde de devam edecek olup, gerekli bilgilendirmeler yapılacaktır. Bu süreçte kentlilerimizin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını diler, bilgilerine sunarız. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum