Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KAZANANLAR HER ZAMAN MÜCADELE EDENLERDİR"

EYT Derneği eski Başkanı Murat Çağlayan İl Genel Meclis Üyeliği için İYİ Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

21 Aralık 2023 - 14:41 - Güncelleme: 21 Aralık 2023 - 14:44
İYİ Parti İl Başkanlığında gerçekleşen basın açıklamasına İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Emirhan Şahbaz, İYİ Parti Çanakkale Belediye Başkan Adayı Burak Kunt ve partililer katıldı.
İYİ Partili Murat Çağlayan yaptığı açıklamada; “1977 Çanakkale Çan doğumluyum. Evli ve iki çocuk babasıyım. Eski Çağlayan Otobüsleri sahibi Remzi Çağlayan’ın oğluyum. İlkokulu Çan’da, ortaokulu Ankara’da okuduktan sonra Çanakkale’ye gelerek Çanakkale Milli Piyango Anadolu Lisesi’nde okudum. Anadolu Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler ve Kamu Yönetimi eğitimi aldım. Son olarak Atatürk Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Bölümünden mezun oldum.  Kentte çeşitli medya kuruluşlarında gazete muhabirliği genel koordinatör pazarlama ve radyo müdürlüğü görevlerinde bulundum. Ayrıca müzik adamı kimliğim ile de sanatla bağımı hiç koparmadım. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği’ni kurarak başkanlığını da yaptım.
Dava arkadaşlarım ve kardeşliklerimle birlikte 5 yıl boyunca taşın altına adeta gövdemizi koyarak bizimkisi bir hak mücadelesi diyerek, kazanılmasında hep ön saflarda yer aldık milyonların ve Çanakkale’deki EYT’lilerin kısmi de olsa haklarının alınması ve iade edilmesinde vesile olarak  EYT zaferinde önemli rol oynadık ve alanımız akıyla bu zorlu mücadeleden çıktık”.
31 MART SEÇİMLERİNİN YEREL SEÇİM OLDUĞUNU UNUTMAMIZ GEREK
“Mücadele edenler her zaman kazanmazlar ama kazananlar her zaman mücadele edenlerdir. Bu yüzden buradayız varız ve Birlikteyiz ve biz hazırız.31 Mart seçimlerinin yerel seçim olduğunu unutmamız gerek, bu yüzden de öncelikle Çanakkale’mize hizmet etmek adına, milletin efendisi olan köylümüzün, muhtarlarımızın, kırsalımızın sesi olmak, dertlerini sorunlarını haykırarak çözüm bulunmasını sağlamak, işçimizin, Çanakkale’mizdeki üreten çiftçimizin, esnafımızın, emeklimizin yanında olmak, Çanakkaleli vatandaşlarımızın haklarını, hukuklarını korumak, savunmak, üreteceğimiz projelerle şehrimizin, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğine sahip çıkmak için polemik ve kavgalardan uzak, sadece Çanakkale’ye hizmet edebilmek adına enerjimiz ve mücadeleci kişilimizle, siyasetin öznesi insan, anahtarı samimiyet diyerek, her kesimin oyuna talip olduğumuzu belirtiyor ve huzurlarınızda Çanakkale Merkez İl Genel Meclisi Aday Adaylığımı açıklıyorum ve dosyamı İl Başkanım Sayın Selahattin Yıldızlar’a teslim ediyorum” ifadelerini kullandı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

Reklamı Geç