Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAZA TATLIYA BAĞLANDI

Bugün öğle saatlerinde bir yayaya yol vermek için yaya geçidinde duran Osman A.’nın yönetimindeki otomobil, zincirleme kazaya neden oldu. Kazada, öndeki aracın durduğunu geç fark edip hızını kesemeyen İsa O. yönetimindeki 80 AAD 638 plakalı otomobil, Mustafa A. yönetimindeki 16 LDK 83 plakalı otomobile arkadan çarptı. Mustafa A. da çarpmanın etkisiyle yaya geçidinde bir yayaya yol veren Osman A. yönetimindeki 07 AFN 382 plakalı kiralık otomobile arkadan çarpınca zincirleme kaza meydana geldi.

KAZA TATLIYA BAĞLANDI
06 Eylül 2019 - 15:11

Çanakkale’ye tatil amaçlı gelen Osman A.’nın yanında bulunan U.Ö. ile kızı M.Ö. ve Mustafa A.’nın aracındaki, önceki yıl da büyük bir kaza atlattığı öğrenilen yeğeni İ.A. isimli genç kız, hafif yaralandı. Yararlılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, sürücülere alkol testi yapılarak olay hakkında tutanak tutuldu. Kazazedelerin araçlarından Mustafa A.’nın muayene zamanı geçtiği ortaya çıkan otomobiline cezai işlem uygulandı.

Gerekli işlemlerin ardından araçlar yoldan çekilirken, ilginç bir olay yaşandı. Yayaya yol vermek için duran ve aracına çarpılan sürücü Osman A., diğer kazazedelere otomobilinin bagajında bulunan kavunlardan ikram etti.

Öte yandan tüm sürücülerin ve araçta bulunanların kemerlerinin takılı olması sebebiyle ciddi bir yaralanma meydana gelmemesi, seyir halindeyken kemer takmanın önemini bir kez daha göstermiş oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum