Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARDEŞ KENT ELÇİSİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

2005 yılından beri Çanakkale Belediyesi ve Almanya'daki Kardeş Kenti Osnabrück Belediyesi arasında düzenlenmekte olan ‘'Kardeş Kent Elçi'' projesi kapsamında Çanakkale'yi temsil edecek ve iki kent arasındaki bağları ve ilişkileri daha da güçlendirecek ‘'Çanakkale Kardeş Kent Elçisi'' için başvurular devam ediyor.

KARDEŞ KENT ELÇİSİ BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR
11 Şubat 2020 - 11:35

Elçilik süresi 1 Ekim 2020 ile 30 Eylül 2021 tarihlerini kapsamaktadır. Bu 1 yıl içinde başta Çanakkale'yi temsil etme, Çanakkale'den gelen konukları ağırlama, iki Kent arasında var olan projeleri yürütme ve yeni projeler hazırlama görevleri yürütecek olan Çanakkale Kardeş Kent Elçisi adaylarında 30 yaşını aşmamış olması, iyi derece Almanca bilmesi, tercihen İngilizce bilmesi, Çanakkale ve değerleri hakkında bilgi sahibi olması gibi koşullar aranmaktadır.

Başvurular Türkçe ve Almanca olarak fotoğraflı özgeçmiş, referans mektubu, transkript ve neden elçi olmak istediğinize dair Türkçe ve Almanca niyet mektubu ile birlikte 30 Nisan 2020 tarihine kadar Osnabrück Kardeş Kent Elçisine yapılacaktır.

 

Ayrıntılı bilgi için;

Ayyüce KELOĞLU

Osnabrück Kardeş Kent Elçisi

Städtebotschafterin aus Osnabrück

Çanakkale Kent Müzesi ve Arşivi

Kemalpaşa Mah. Fetvane Sok. No 31 Çanakkale

Tel: 0286 212 80 15

GSM: 0552 261 17 10

E – posta: [email protected]

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum