Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARIMIZI ÇARESİZ BIRAKMIYORUZ"

Hıfzısıhha Kurulu kararıyla, karantinaya alınan Güngören Mevkiindeki vatandaşlara, Çan Belediyesi’nin yardımları devam ediyor.

"KARANTİNADAKİ VATANDAŞLARIMIZI ÇARESİZ BIRAKMIYORUZ"
04 Ocak 2021 - 12:04
Konu ile ilgili olarak “Karantinada olan vatandaşlarımızı çaresiz bırakmıyoruz” başlıklı açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Karantina süresi devam eden Güngören Mevkiindeki hemşehrilerimize yardımlarımız sürüyor. Karantinanın ilk günlerinde, aralıklı zamanlarda gıda ihtiyaçlarını karşılayan belediyemiz, yılın son gününde de bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır düşüncesiyle kahve paketlerini bırakmıştık. Yeni yılın ilk gününde yine her haneye ekmeklerini bırakarak, günlük ihtiyaçlarını karşıladık. Hemşehrilerimizin yanlarında olmaya devam ediyoruz.”

Öte yandan “önemli not” başlıklı duyuruda ise; “Güngören Mevki Hıfzısıhha Kurulu kararıyla ve ilan edilerek karantinaya alınan bölgemiz. Dolayısıyla kimlerin karantinaya alındığını bilmekteyiz. Bu yüzden ihtiyaçları konusunda hem Çan Kaymakamlığı hem de Çan Belediyesi olarak yanlarında olmaktayız.
Bilindiği üzere diğer mahallelerimizde de kişisel olarak karantinaya alınan vatandaşlarımız olabilmektedir. Ancak isimleri sağlık önlemi açısından açıklanmadığı için kimlerin karantinaya alındığı tarafımızdan bilinmemektedir. Bu durumda olan vatandaşlarımızın Mavi Masa 153 Numaralı hattımızı arayarak bize ulaşmalarını önemle rica ederiz.” dendi.

Kaynak: Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum