Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KARADAĞ'A VEKİL GİBİ KARŞILAMA

Millet İttifakı CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Çan’da vekil gibi karşılandı.

KARADAĞ'A VEKİL GİBİ KARŞILAMA
05 Mayıs 2023 - 12:21
Millet İttifakı tarafından seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan köy ziyaretlerine katılan CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Bostandere, Bozgüç ve Doğanca köylerini ziyaret etti.

Ziyarete Yeşim Karadağ’ın yanı sıra Gelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Feridun Algan, CHP Çan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, Deva Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Öz, Demokrat Parti Çan İlçe Başkanı Ertan Öztürk ve partililer katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Karadağ; “Bu gün karşınıza başımız dik, alnımız temiz çıkıyoruz. Burada ilçe başkanlarım var, il başkanım var. Seçimden seçime gelen kadrolar yok burada. Hangimize ihtiyacınız var biz hep burada olduk, olmaya devam edeceğiz. Birileri çıkmış diyor ki 14 Mayıs bir siyasi darbedir. Ya arkadaş adama sormazlar mı sen millet iradesine nasıl siyasi darbe dersin. Bu köylünün ürünü tarlada kalıyor. Bu köylü yem ücretleri altında eziliyor. Bu köylü gübreyi alırken düşünmüyor. Bu halk artık senin yalanlarına kanmıyor. Bir zamanlar ‘Ananı da al git’ diyenler, bakın burası Çan biz anamızı da aldık sandığa geliyoruz. Biz bacımızı, kardeşimizi aldık baharı getiriyoruz. Millet İttifakı iktidarında köylüde rahat nefes alacak, emeklide rahat nefes alacak, gençlerimizde artık rahat nefes alacak” ifadelerini kullandı.

“ÖNCEDEN KÖYLÜNÜN SÖZÜ SENETTİ”
Köylülerin sorunlarını en iyi bilen ittifak biziz diyen Karadağ; “Ben sizin bir kardeşinizim. Bırakalım vekilliği, sıradan Yeşim kardeşiniz evladınızım. Önceden şehre gelip bir şeyler alsanız söylediğiniz şey ’Harmana öderim’.  O söz senetti. Şimdi benim köylüm harmanı kaldırsa da kazanamıyor, bu iktidar 20 yılda sizin sözünüzü yere eğdirdi. Ben yanlışa yanlış demeyi bilir karşısında dururum. Dün yine bir köy ziyaretimde bir ablam bana şunu dedi. ‘Kızım ben hayvanlarımı yok pahasına sattım oğlumun okul masrafları için. Yoksa çocuk okuyamayacaktı. Benim 3 çocuğum var birini büyüttüm hayvanlarla. Şimdi ben hayvanlarıma bakamıyorum buna dur diyecek misiniz’. Buradan verdiğim sözü tekrarlıyorum. Bu köylü artık ezilmeyecek. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR’ şerefim üzerine yemin ederim ki bu düzen bitecek. Bu tek adam gidecek, geleceğe umutla bakan Türkiye çok yakın” dedi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum