Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde oy çoğunluğu alarak Gelibolu Belediye Başkanı seçilen Ali Kamil Soyuak, düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

"KAPIMIZ HERKESE AÇIK"
06 Nisan 2024 - 11:50
3 dönem CHP’de olan Gelibolu Belediyesi, geçtiğimiz Yerel Seçimlerin ardından Ali Kamil Soyuak’ın oy çoğunluğunu almasıyla Ak Parti’ye geçti. Soyuak, mazbatasını devralmasının ardından belediye hizmet binası önünde vatandaşlarla bir araya gelerek; “Bir hayalim vardı, güzel bir Gelibolu inşa etmek. Bir hayalimiz vardı çocuklarımızın geleceğini inşa etmek, o gün bugün” dedi. Düzenlenen törene; Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, partililer ve vatandaşlar katıldı.
SOYUAK; “ARTIK HER ŞEY DÜN GİBİ OLMAYACAK”
Gelibolu Belediye Başkanı olarak seçilen Ali Kamil Soyuak, mazbatasını almasının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Soyuak; “Bir hayalim vardı, güzel bir Gelibolu inşa etmek. Bir hayalimiz vardı çocuklarımızın geleceğini inşa etmek, o gün bugün. Birlikteliğimizin, beraberliğimizin, yolda yürüyüşümüzün yorgunluğu vardı, yorgunluğumuzun dindiği gün vardı, o gün bugün. Bir yürek olmanın, beraber olmanın keyfini süreceğimiz gün vardı, o gün bugün. Bize destek verdiniz, 6 boyunca beraber yollarda yürüdük. İnsanların dertleriyle dertlendik. Beraber ağladık, beraber üzüldük. Beraber sevindik. Bir yürek olduk. Sizlerden Allah razı olsun. Bu yolda beraber yürümüş olmanın mutluluğunu, huzurunu, keyfini sizlerle beraber olmuş olmanın mutluluğunu yaşamış olmak her adama nasip olmaz. Bakın bugün bir tarih. Yalnızca Gelibolu’da değil. Yalnızca yarımada da değil. Bunu not edin. Çanakkale’de bugün bir tarih. Artık her şey dün gibi olmayacak. Bugün başka olacak. Size söz veriyorum. Göreceksiniz. Artık insan odaklı belediyeciliğin nasıl olacağının sözünü veriyorum. Size söz veriyorum. Bu kapı herkese açık olacak. Kapımız herkese açık olacak” şeklinde konuştu.
GİDER; “BUGÜNDEN SONRA HER ŞEY ÇOK FARKLI OLACAK”
Ardından söz alan Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider; “Bugün gerçekten çok keyifli bir gün. Çok güzel bir gün. Havada zaten o günün bugün olduğunu müjdeliyor. Gelibolular Gazi Süleyman Paşa’nın torunları. Gelibolular Piri Reis’in torunları. Böyle bir güzel görevi, Kadir Gecesi’nde böyle güzel, böyle anlamlı bir günde el değiştiriyor olması da gerçekten çok önemli diye düşünüyorum. Hani başarılı insanlara ‘Kadir Gecesi mi doğdun?’ derler ya Bizim Doktor Kamil’de Kadir Gecesi doğmuş. Bu bir azmin zaferi. Bu bir başarı öyküsü. Çünkü bir çok yerde üzülürken, Gelibolu gibi CHP’nin kalesi kabul edilen, ki ben cümleyi asla kabul etmedim. Gelibolu tarihi boyunca hep demokrat bir yerdi. Gelibolu bir sancaktır. Alınmış olması gerçekten bir azmin zaferidir. Bugünden sonra her şey çok farklı olacak” dedi.

Kaynak: Çanakkale Gündem Gazetesi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum