Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KAMU LOJMANLARI İHALEYLE SATILIYOR!

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, kamu personellerinin faydalandığı 6 bin 636 lojman satışa çıkarıldı…

KAMU LOJMANLARI İHALEYLE SATILIYOR!
01 Temmuz 2020 - 12:49

Düşük kira bedelleriyle kamuda çalışan memurlar için büyük avantaj sağlayan lojmanlar artık satışa çıkıyor. Türkiye’nin dört bir yanında yapılan ihalelerle kamu konutları yeni sahiplerini buluyor.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Milli Emlak Müdürlüğü tarafından, satışa çıkarılan kamu lojmanlarının ihale ilanları yayınlandı. Yayınlanan ilanda, Cevatpaşa Mahallesi’nde bulunan, Eğitim Fakültesi’nin hemen karşısında yer alan Milli Eğitim Lojmanları dikkat çekti.

125 metrekare alan sahip olan Milli Eğitim Lojmanları, 230-245 bin TL arasında ihaleye çıktı. 24 bin 500 TL teminat ile ilana çıkan dairelerin, ihaleleri pazartesi günü başladı. 3 Temmuz’a kadar devam edecek olan ihalelerde; Çanakkale’de Maliye lojmanları ve Milli Eğitim Lojmanları’nın da içinde bulunduğu 6 bin 636 lojmanın satışa çıktı. Lojmanda hali hazırda oturan vatandaşlarda ihaleye girebilecekler.

Öte yandan stratejik öneme sahip olan askeri ve polis lojmanları gibi bölgelerin satışı gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.

 

Kaynak: Çanakkale Özel Haber

YORUMLAR

  • 0 Yorum