Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADINLAR'DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER

AK Partili kadınların ev ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Çanakkale İl Kadın Kollarının ev ziyaretlerinde sorun ve isteklerini aktaran birçok ailenin kendi istekleriyle partiye üye olduğu bildirildi.

KADINLAR'DAN ÇAT KAPI ZİYARETLER
02 Ağustos 2021 - 11:39
AK Parti Çanakkale İl Kadın Kolları başkanı Özlem Karadayı, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanlarıyla birlikte çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. AK Kadınlar, merkez ve ilçelerde ev ev gezerek vatandaşların dertlerini dinliyor, hal hatır sorup hasbıhal ediyorlar. Bu arada ziyaretlerden büyük memnuniyet duyan vatandaşların kendi istekleriyle AK Parti'ye üye oldukları kaydedildi. Özlem Karadayı, her evin kapısını çaldıklarını, vatandaşlara sosyal devlet politikası hakkında bilgi verdiklerini aynı zamanda vatandaşların, ailelerin sorunlarını dinlediklerini söyledi.

Ziyaret kapsamında AK Parti  İl Kadın Kolları Başkanı  Özlem Karadayı konuya dair şu açıklamalarda bulundu. Karadayı ; ‘’Cumhurbaşkanımızdan aldığımız güç ile ailelerimizin yapı taşları  olan kadınlarımızı, bacılarımızı, annelerimizi, büyüklerimizi aralıksız olarak ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Çanakkale’mizin bir çok kesimine uzanmaya çalışıyoruz. Ben ve yönetimdeki  arkadaşlarım tek tek  teşkilatımla birlikte haftanın 7 gün 24 saatti kentin içerisinde vatandaşlarımızla gençlerimizle yaşlılarımızla kadınlarımızla bir araya gelmenin sorunları dinlemenin çözüm yolları  bulmanın heyecanı  ile ilk günkü aşkla bize verilen görevi yerine getirmek için çalışıyoruz. Yönetimdeki  arkadaşlarıma da bu özverili çalışmalarından dolayı  teker teker teşekkür ederim’’ dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum