Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon, İzleme ve Değerlendirme Komisyon Toplantısı Vali İlhami AKTAŞ başkanlığında Deniz Polis Evinde gerçekleştirildi.

KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE İL KOORDİNASYON TOPLANTISI
01 Temmuz 2021 - 10:43
Toplantıya; Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun,  İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan,  Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür V. Gündüz Bağcı ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon Toplantısında; Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından kadına yönelik şiddetle mücadelede, komisyon üyesi kurumların faaliyet raporları ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele”  konulu genelgesi hakkında katılımcılara bilgi verildi.
Çanakkale genelinde kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik çalışmaların daha etkili ve kapsamlı bir şekilde sürdürüleceğini vurgulayan Vali İlhami AKTAŞ, kadına yönelik şiddetle mücadeleye hassasiyetle yaklaşıyoruz. Şiddete maruz kalan kadınlarımızı korumak, onlara sahip çıkmak ve devletimizin sağladığı imkânları onlar için seferber etmek bizlerin en önemli görevi olduğunu belirtti.
Toplantı; görüş, öneri ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum