Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

KADIN EMEĞİ VE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET

Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden ÖZKAN, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil ERDEMİR, Başkan Yardımcısı Ünzile MUTLU, Sekreter Serap ÇELEBİ, Üye Zahide ÇELEBİ, Birleşmiş Milletler FAO Kooperatifler Tasarım ve Marka Danışmanı ESMA CİVCİR, Vali İlhami AKTAŞ’ı ziyaret etti.

KADIN EMEĞİ VE TARIMSAL KALKINMA KOOPERATİFİNDEN VALİ AKTAŞ'A ZİYARET
23 Nisan 2024 - 09:49
İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan TÜRKARSLAN’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden ÖZKAN, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil ERDEMİR ve beraberindekilerle bir süre görüşerek sohbet etti.
Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden ÖZKAN, projeleriyle ilgili bilgi verip taleplerini dile getirerek desteklerinden dolayı Vali İlhami AKTAŞ’a teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami AKTAŞ, Ayvacık Bektaş Köyü Kadın Emeği ve Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Gülden ÖZKAN, Ayvacık İlçesi Bektaş Köyü Muhtarı Halil ERDEMİR ve beraberindekilere çalışmalarında başarılar diledi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum