Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

JAPONYA'NIN ANKARA BÜYÜK ELÇİSİ SAYIN AKİO MİYAJİMA'DAN VALİLİĞE ZİYARET

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi tarafından düzenlenen “Japonya Günleri” etkinliğine katılmak için Çanakkale’de bulunan Japonya’nın Ankara Büyük Elçisi Akio Miyajima, Vali Orhan TAVLI’ ya nezaket ziyaretinde bulundu.

JAPONYA'NIN ANKARA BÜYÜK ELÇİSİ SAYIN AKİO MİYAJİMA'DAN VALİLİĞE ZİYARET
01 Mayıs 2019 - 10:54

Japonya’nın Ankara Büyük Elçisi Akio Miyajima Valilik ziyaretçi defterini imzaladı.

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği Çanakkale Körfez Yöresel Temsil Kurulu Başkanı Ahmet Çelik, Çanakkale Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği Başkanı Armağan Aydeğer ve A Haber Bölge Müdürü Vedat Sezer’in de bulunduğu ziyarette Vali Orhan TAVLI, Japonya’nın Ankara Büyük Elçisi Akio Miyajima’yla bir süre görüştü.

Ziyarette, Unesco Dünya Kültür Miras Listesinde yer alan TROYA Ören Yeri ve 2018 Troya Yılında tamamlanarak yerli ve yabancıların ziyaretine açılan TROYA Müzesi görüşüldü.

Çanakkale’nin sahip olduğu tarihi, doğal, kültürel turistik zenginliklerin ele alındığı ziyarette, Japonya’dan gelen turistlerin Çanakkale ve Troya’ya gösterdikleri ilgi ve turizm alanında yapılacak işbirliği çalışmaları üzerinde duruldu.

Yapılan görüşmelerin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Orhan TAVLI, Japonya’nın Ankara Büyük Elçisi Akio Miyajima’ya el dokuması yöreye özgü kökboyama el dokuması Ayvacık halısı ve Troya mührü Luvice replikasını hediye etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum