Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İZMİR'DE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SONA ERDİ

İzmir'deki depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 114'e yükseldi.

İZMİR'DE ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SONA ERDİ
04 Kasım 2020 - 11:32
Yaralanan 1035 kişiden 898'i taburcu edilirken, 137 vatandaşın tedavisi devam ediyor. Öte yandan Rıza Bey Apartmanı'ndaki çalışmanın da bitmesiyle birlikte, depremde yıkılan tüm binalardaki arama kurtarma faaliyetleri sona erdi.
İzmir'de cuma günü meydana gelen deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binalar yıkıldı, çok sayıda binada da hasar oluştu.
114 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 137 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamada, İzmir'de meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 114, yaralı sayısının ise 1035 olduğu belirtildi. Yaralılardan 898'i taburcu olurken, 137 kişinin tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda tedavisi devam eden 12 hastadan 5'inin durumu ağır. Enkaz altından 107 kişi sağ olarak çıkarıldı.
ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI SONA ERDİ
İzmir'de meydana gelen depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki çalışmanın da bitmesiyle birlikte, depremde yıkılan 17 binadaki arama kurtarma faaliyetleri sona erdi.
ENKAZ ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Öte yandan arama kurtarma faaliyetlerinin sona ermesi ile birlikte Rıza Bey Apartmanı'nda kepçeler ile enkaz kaldırma çalışmaları başlatıldı. Rıza Bey Apartmanı'nda AFAD, JAK, UMKE, STK'lar ve belediye ekipleriyle yürütülen çalışmaların ardından depremde yıkıla binaların tümündeki arama kurtarma faaliyetleri sonlanmış oldu.

Kaynak: Haber Merkezi
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum